Бербатов получил покана за работа в ЦСКА?

63

Димитър Бербатов е получил покана да се присъедини към щаба на Любослав Пенев и да стане помощник-треньор на ЦСКА, твърди Българска телеграфна агенция (БТА).

В момента 38-годишният нападател е без отбор. Той игра за последно в индийския „Керала Бластърс“ през март 2018 г.

През зимната пауза голмайстор номер 1 на националния отбор се присъедини към подготвителния лагер на „Берое“ в Турция. Това засили спекулациите, че той ще стане част от щаба на старозагорци и ще бъде играещ помощник-треньор. Бербатов е в добри приятелски отношения с треньора на „зелените“ Александър Томаш.

Ако приеме предложението от стадион „Българска армия“, където игра от 1998 и 2001 г., бившият футболист на „Манчестър Юнайтед“, „Тотнъм“ и „Фулъм“, ще си сътрудничи с новия треньор на „червените“ Любослав Пенев, както и с неговия консултант Люпко Петрович.

Очаква се до края на днешния ден (28 февруари), който е последен за трансферния прозорец у нас, ЦСКА да обяви привличането на още нови попълнения. „Червените“ вече се похвалиха, че през пролетния дял от шампионата тяхната фланелка ще носи португалецът Нуно Томаш.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама