Лъв: Тръгвате напред

116

Стрелците вдъхновяват околните, телците ги чака приятна изненада, а раците постигат добри резултати.

ОВЕН
Позитивни емоции
Опитайте да се заредите с положителна енергия и добри очаквания за днешния ден. Предайте нататък частичка от своето настроение и на хората около себе си. Днес можете да осъществите важни срещи или да пътувате. Да се видите с хора от по-далечни разстояния или просто да им напишете имейл с мили думи.

ТЕЛЕЦ
Приятна изненада
В сряда се чувствате по невероятен начин. Наясно сте с целите и амбициите си. Търсите възможност да изявите свои скрити заложби и таланти. Можете да спечелите пари с качество от характера си, на което до този момент не сте залагали. Нещо ще ви изненада в приятен аспект. Отпуснете се и му се насладете.

БЛИЗНАЦИ

Силна енергия

И в сряда настроението ви е делово, но в добавка идва и позитивната ви нагласа към всичко, с което се заемате. Очаквайте ползотворен ден. Ден на отворените врати към сърцата на другите хора. Общувайте и вливайте във взаимоотношенията си енергия. Можете да постигнете съгласие по делови въпрос.

РАК
Добри резултати
Днес сте в добро настроение. Бързате да постигнете резултати от работата, с която се занимавате. За да сте в хармония със себе си, трябва да сте възнаградени за усилията си. Трябва да видите с очите си, че има защо да вливате енергия в делата си. Резултатите няма да закъснеят. Днес те са налице.

ЛЪВ
Тръгвате напред
След като в последните дни имахте усещането, че тъпчете на едно място, сряда ще ви изстреля на светлинни години напред. Днес виждате реално развитие от усилията, които положихте напоследък. Параходът тръгва напред, като се движи и в посока на попътен вятър. Усмихнете се. Това е хубав и успешен ден за вас.

ДЕВА
Извинете се
В сряда чувствате успокоение на нервите. Това е причината малко по малко да преосмислите грешките в миналите дни и да потърсите извинение от близките си за лошото си държание. На работното място нещата потръгват сигурно, но с бавни темпове. Важното сега е, че посоката е напред.

ВЕЗНИ
Успех в общуването
В ден като този вие се чувствате обнадеждени. Общувате свободно с другите, търсите възможност да осъществите прави и директни връзки. Можете да намерите съмишленици, ако ви трябват хора за съвместни проекти. Днес всички са на ваша страна, защото можете да ги накарате да гледат в една посока.

СКОРПИОН

Шанс за приходи
И в сряда почивката е последното, което е заложено във вашия хороскоп. В добро настроение сте, но трябва да обърнете малко повече внимание на своите материални цели. Днес идва добра новина за бъдещите ви финансови планове. Можете да започнете допълнителна работа, която да попълни бюджета ви.

СТРЕЛЦИ
Вдъхновявате другите
И в сряда продължавате да привличате вниманието върху себе си. В добро настроение сте и действате като обединители на колектива. Всеки се чувства уютно във вашата компания. Подкрепяте хората, с които общувате, като насърчавате техните идеи и така ги вдъхновявате, за да ги превърнат в реалност.

КОЗИРОГ
Положителна енергия
В сряда не успявате да откликнете на всички благоприятни ситуации около себе си. Днес сте мудни, бавни и обмисляте всяка своя крачка. Не сте готови да рискувате така, както го правят останалите знаци. Но това не значи, че не черпите от благоприятната енергия на деня. Чувствате я във всяка минута.

ВОДОЛЕЙ
Интересно запознанство
В сряда се чувствате великолепно. Имате сили и енергия да постигнете големи цели и да вземете важни решения. Около вас ще намерите хора, които да ви подкрепят и насърчават по пътя напред. Днес едно ново запознанство може да изиграе важна житейска роля за следващите три-четири месеца напред.

РИБИ
Постигате успех
Не се притеснявайте да се заемете с работа, която трябва да свършите в кратки срокове до края на деня. Тя е по силите ви и ще ви донесе сериозни успехи, стига да сте смели и да я поемете. В личен аспект този ден ви носи стабилност и шансове за материални придобивки. Купете си нещо за вкъщи. Ще ви удовлетвори.

Източник: borbabg.com

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама