Яйце заменя праховете в пералнята за цяла година (СНИМКИ)

180

На пазара беше пуснато евтино яйце за пране, струващо само 10 долара, заменящо праховете в пералнята за срок от една година, пише в.“Метро“, цитиран от БТА.

Новият продукт Ecoegg не е токсичен, не съдържа фосфати и е хипоалергенен. Яйцето е с отвори и е запълнено с бели минерални пелети, които се разтварят с времето, и с по-тъмни, керамични пелети, които са постоянни.

Новият перилен артикул се поставя в барабана на пералнята заедно с прането. Единственото задължение на домакинята е да попълва запасите от бели пелети в яйцето, когато те се изпразнят наполовина. Това трябва да стане на 76-ия перилен цикъл. Допълнителни бели пелети са включени към оригиналната опаковка на продукта. Предлагат се яйца за 54, 210 и 720 перилни цикъла.

Средностатистическото домакинство извършва седмично три пранета, което прави 156 цикъла годишно. Използвайки новото яйце, могат да се спестят много средства от покупка на прахове за пране, пише изданието.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама