Стрелец: Предстои кавга с шефа

58

Близнаците имат семейни проблеми, лъвовете се заемат с много неща наведнъж, везните ги разбират накриво.

ОВЕН
Вредите си сами
В четвъртък сами блокирате доброто влияние на планетите, което се беше установило в последните дни. Причината е вечното ви мрънкане за щяло и нещяло. Нямате и намерение да се съобразите установените норми и традиции В момента демонстрирате поведение, което ви вреди и в семейството, и в службата.

ТЕЛЕЦ
Бъдете консервативни
В четвъртък ще прекалите със смелите мечти и амбиции и рискувате да се заемете с проект, който не ви е по силите. В службата бъдете по-критични към себе си и не приемайте предложения, свързани с пълна промяна в това, с което се занимавате. По-скоро бъдете консервативни, за да не си причините трудности и пречки по неволя.

БЛИЗНАЦИ

Семейни проблеми
Въпреки напрежението, което е неизбежно в четвъртък при вас, вие продължавате пътя си на пред. Не бива да се отклонявате от вече набелязаните цели. Ангажирани сте със семейни проблеми, които ви разсейват през целия ден. Опитайте да се концентрирате. Иначе грешките ще са очевидни и после ще искат да се връщате, за да ги поправяте.

РАК
Наставлявате близките
Като изключим неприятните контакти с хора от близкото обкръжение, всички останали сфери на живот ще са спокойни и благодатни. Ще се конфронтирате малко повече с близките си, защото в момента желаете да им дадете съвет, а те ще го приемат като грубо вмешателство в личния им живот. Не ви се случва за първи път. Ще го преодолеете.

ЛЪВ
Много неща наведнъж
Четвъртък е благоприятен ден и за вас, но мнозина ще тръгнат в много посоки наведнъж и така ще обрекат близкото си бъдеще на неуспех. Стрелянето спонтанно, приемането на предложения, без да ги обмислите – това са грешните импулси, които ще ви накарат да вземете няколко дини под мишница и да изпуснете всички изведнъж.

ДЕВА
Вдигат ви заплатата
В четвъртък сте нервни, избухливи и с приповдигнато настроение. Всяка емоция ви влияе по различен начин. Овладейте страстите, за да не си навредите. Добрите новини във финансовата сфера са повод и за по-високо самочувствие. Ще разберете, че ви вдигат заплатата.

ВЕЗНИ
Разбират ви криво
Днес, както често обичате да правите, давате акъл на хората около себе си, независимо дали те са ви търсили съветите, или не. Отстрани изглеждате като остри критикари, които се месят в чуждия живот. Дръжте езика зад зъбите си в този ден.

СКОРПИОН

Проявявате своя инат
В четвъртък сте активни, успяващи и ако нещо не ви се подреди от първия път, чрез ината си се борите, за да го наредите подобаващо. Не ви пречи да се захващате отново и отново с едно и също дело. Това е и основният принцип на деня, тъй като той не носи активност, а по-скоро време за доглеждане и изглаждане на някои недоразумения.

СТРЕЛЕЦ

Кавга с шефа
Днес общувате трудно и хората няма да ви разбират напълно. На работното място пререкание с шефове може да снижи настроението и самочувствието ви. Не го вземайте присърце. Още утре ще разберете, че е било моментно състояние. Просто напрежение, което е трябвало да се освободи. В личен план ви чака далеч по-обещаващ и приятен ден.

КОЗИРОГ
Действате със закъснение
И днес ще ви помоля да сте една идея по-търпеливи. Не предприемайте нови задачи, преди да сте завършили докрай старите. Четвъртък е благоприятен и подходящ за рутинни действия. Можете да вкарате документацията си в ред. Избягвайте да пътувате. Обработвате получената информация в мозъка си със закъснение.

ВОДОЛЕЙ
Давайте го по-спокойно
Желанието ви е да поставите едно ново начало или начало на промени в живота си. Денят не е благоприятен за подобни действия, защото няма да срещнете подходящите хора, които да ви помогнат в начинанията. Оставете се на течението. Заемете се със стари дела, които сте захвърлили някъде в миналото си. Завършете ги.

РИБИ
Внезапни промени
В четвъртък бъдете готови за внезапни промени, които ще ви се случат, независимо дали сте активни, или не. Можете да изберете правилната посока и да насочите усилията си спрямо нея. Днес сте интуитивни. Важно е да сте малко по-целенасочени. Напрегнати сте, защото все още ви е страх да се разделите с нещо старо, което си отива от живота ви.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Щастливци, късметлии и обичани хора сте вие, които сте се родили днес. Дар от съдбата ви е и късметът, и положителният поглед върху света. Можете да заредите всекиго с позитивно мислене и надежда. Вярно е, не са леки първите ви години от живота, защото невинаги сте разбирани от близките си. Понякога сте изглеждали и странни в очите на приятелите си. Но това се дължи на факта, че сте били просто новатори, проводници на неоткритото, необяснимото и на човешката доброта, която винаги в началото се наказва с неразбиране, а впоследствие – с любов.
Навлизате в прекрасна година на финансова стабилност и много делови раздвижвания. Някои ще сменят работата си, но това е за добро, на други ще им вдигнат заплатата, а трети просто ще получат желаната стабилност, към която са се стремели дълго време.
Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Източник: Станислав Климентов, borba.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама