Везни: Време е за анализ

76

ОВЕН
Прехвърчат искри
Не отлагайте работа за по-нататък, щом можете да я свършите днес и в рамките на този работен ден. От емоционална гледна точка пълнолунието ви възбужда и днес сте особено нервни. Възможно е да влезете в някои неочаквани конфликти с обкръжението, но бързо ще се справите със ситуацията.

ТЕЛЕЦ
Добро настроение
В сряда сте в добро настроение. Денят носи промени, които чакахте от дълго време. Позитивната ви нагласа е причина днес да ви се случват хубави неща сякаш като по чудо. Хората от обкръжението ви дори възприемат тази нагласа като изкуствена, като нарочно поставена маска. Вие знаете, че това не е така.

БЛИЗНАЦИ

Не се отказвайте

В сряда се срещате с малки трудности по пътя към осъществяване на вече стартирани задачи. Те ви карат да се откажете, да направите крачка назад. Лесно се демотивирате, което е основната причина днес да не успявате. Заемете се по-сериозно с нагласата си, не се отказвайте, а продължете напред.

РАК
Нови познанства
В очакване сте нещо хубаво да ви се случи. Както писах и в хороскопите на предишните знаци, най-важна е нагласата. Щом очакванията ви са такива, то неминуемо в деня ви ще изгрее слънце и ще се чувствате готови за подвизи. Днес не спирайте да общувате и контактувате. Завържете нови познанства.

ЛЪВ
Пари
И в сряда ще ви посъветвам да сте пестеливи, въпреки че денят вещае получаване на допълнителни доходи от добре свършена работа наскоро. Не става въпрос за големи възнаграждения, но и малките суми ще са ви от полза в бюджета към това число на месеца. Ще спите спокойно.

ДЕВА
Нервни до краен предел
В сряда сте повече от възбудени и нервни. Пълнолунието ви влияе, като изпилва нервите до краен предел. Готови сте да влезете в остър конфликт, стига някой да ви каже дума на напреки. Разбира се, поведението ви няма да се възприеме добре от хората наоколо. И не им се сърдете, че ви отбягват.

ВЕЗНИ
Време е за анализ
Днес сте прекалено незаинтересовани от всичко, което се случва около вас. Не търсете причина в хората наоколо, а я намерете вътре в себе си. Не сте удовлетворени от работата си, не търсите възможност за развитие, мрънкате за дисхармонията във взаимоотношенията си. Време е да си направите сериозен анализ.

СКОРПИОН
Търсете признанието

В сряда ви очаква подем, който няма да бъде спрян от мъничките трудности и проблеми, с които се сблъсквате сутринта. Избягвайте споровете и ненужните пререкания с колегите. Днес се отдайте на по-големите си планове, гледайте мащабно и започнете нещо, което може да ви донесе големи признания.

СТРЕЛЕЦ

Стягайте се
Пълнолунието в Дева ви причинява сериозен емоционален дискомфорт. Истината е, че към този момент нямате време да сте прекалено чувствителни, защото на работното място са се натрупали купища ангажименти, чакащи да бъдат свършени до ранния следобед. Не ги отлагайте повече. Заемете се с тях.

КОЗИРОГ

Работете в екип
Сряда е напрегнат и за вас, но тъкмо напрежението ще ви държи бодри и ще ви мотивира да се борите с трудностите. Денят не е никак лош и ви създава възможност да се свържете с хора от по-далечни разстояния, като свършите с тях важна обща задача. Общувайте. Днес не си позволявайте да работите самостоятелно.
ВОДОЛЕЙ

Нов проект
В сряда вие сте едни от облагодетелстваните знаци. Причината е, че ще получите пари за вече свършена работа. Не е изключено и да ви се предложи включване в проект с по-дългосрочен характер. Този проект ще ви е от полза, защото ще повиши доходите ви за определен период от време.

РИБИ
Бъдете по-мнителни
В сряда и вие сте в добро настроение. Работата ви спори. Доволни сте от всичко, което постигате, защото го правите сами и с труда си. Внимавайте – заради пълнолунието и вие сте прекалено възбудени. Вярвате на празни приказки и сте готови да се впуснете в проект, който е „вятър работа“.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама