Ромски Отело напада жена си с пистолет и туба бензин

120

Стрелба в ромската махала на Благоевград рано тази сутрин вдигна полицията на крак. Оказа се, че мъж е искал да убие съпругата си и е стрелял по нея. Само чудо спасило жената, която е в шок от преживяното.

Историята започнала малко преди 7.00 часа тази сутрин, съобщава struma.com. Мъжът осъмнал пред портата на любимата си, която преди дни го изгонила от семейното ложе. Носил със себе си и туба с бензин. Когато жената отворила вратата и отново го натирила да си ходи, мъжът се разкрещял, че тя му изневерява, че няма да я остави, извадил пистолета и стрелял. Куршумите от пистолета минали покрай жената. Съседи извикали полиция, а влюбеният избягал.

От ОДМВР-Благоевград съобщиха, че 45-годишен мъж е задържан за стрелбата в района на улица „Търново“ в Благоевград. Възпроизведени са били два изстрела с огнестрелно оръжие. Сигналът за инцидента е подаден около 04.10 часа на тел.112. Няма пострадали хора.

Със заповед лицето е задържане за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава, уточняват от благоевградската полиция.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама