Първа версия и снимки от трагедията с краля на сръбския фолк

579

Пиян шофьор е причинил катастрофата, при която загина сръбската легенда Шабан Шаулич.

Певецът е пътувал по магистрала край Дортмунд, Германия след свое участие.  Автомобилът му е бил шофиран от неговия кръстник Слоба Стоядинович, който го следва при почти всичките му участия. В този момент Мазда, управлявана от пиян мъж, се е врязала в задната част на колата им с висока скорост. Шаулич е бил откаран в болницата, но е починал там от нараняванията си.

Ужасният инцидент е станал около 6. 50 тази сутрин на шосе А2 в посока Дортмунд. Освен кръстника на Шаулич в колата му е имало още двама души. Те са претърпяли сериозни наранявания, но са без опасност за живота. Снимки от местопроизшествието разкриват, че катастрофата е била наистина зверска, двете коли са помлени почти изцяло.  По време на разследването на произшествието шосе А2 в посока Дортмунд е временно затворено за пет часа.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама