Любопитно

Близнаци: Имате повод за празник

Рибите ще съсипят както своя празник, така и празника на любимия човек заради своите собствени спомени, ако не гледат напред, раците да си пасуват, а девите да бъдат малко по-благодарни.

ОВЕН
Непланирано пътуване
Днес темпото рязко се забързва и от вас се иска да бъдете максимално адекватни и адаптивни, за да преодолеете всички препятствия. Налага се да съобразите плановете си и с хората около вас -колеги, шефове, близки и семейство. Не е изключено да осъществите непланирано пътуване по повод Свети Валентин.
ТЕЛЕЦ
Не инвестирайте
Не упорствайте, ако видите, че точно днес нещата не се случват така, както вие сте ги планирали. Ще си създадете доста главоболия, ако се инатите и не разчитате знаците на съдбата. Грешка ще е, ако точно сега направите капиталовложение. Отдайте се на празника и вечерта прекарайте хубави мигове.
БЛИЗНАЦИ
Повод за празник
Време е да приключите с периода на изолация, в който бяхте попаднали. Сега моментът изисква от вас пълна мобилизация. Въпреки че няма да липсват нерви, четвъртък е успешен ден. Дава ви възможност да подобрите личното си финансово благосъстояние. Отпразнувайте го вечерта.
РАК
Бъдете пълен пас
Насочвайки центъра на вниманието върху себе си, вие рискувате днес да изречете думи, за които да съжалявате след време. Ще ви съдят за казаното, защото словата се запечатват в паметта на
да съжалявате след време. Ще ви съдят за казаното, защото словата се запечатват в паметта на хората, с които сте говорили. Оставете се на течението. Дори приготовленията по празника оставете на половинката си.
ЛЪВ
Новина за пари
Посрещате всички съдбовни неудачи днес с усмивка и добро настроение. Решени сте да загърбите негативните усещания и да се отдадете на празника на виното и любовта. Заобиколени сте от много хора и трудно се концентрирате, за да работите прецизно. Бъдете готови да чуете добра финансова новина.
ДЕВА
Кажете „благодаря’
В четвъртък се притеснявате прекалено, че нещата на работното място не вървят. Колегите желаят да ви зарадват с валентинки и подарък за празника, а вие дори не им благодарите. Показвате лошо възпитание и не се учудвайте, ако в следващите дни никой не ви обръща внимание. Сами сте си виновни.
ВЕЗНИ
Нужда от съвет
Развълнувани сте от шансове, които чукат на вратата ви. В дилема сте дали да поемете риск, или да продължите напред постарому. На работното място имате нужда от важен съвет. Ще ви го даде човек, към когото имате безусловен респект. Вечерта се съберете с приятели на по чашка червено вино.

СКОРПИОН

Пазете се от измами
Денят носи опасност да попаднете в клопката на финансови измами, които не сте в състояние да разпознаете. Без да искате, се превръщате в жертви, а загубите са гарантирани. Отваряйте очите си на
четири. Вечерта можете да споделите празника с половинката. Не ви е нужна шумна компания.

СТРЕЛЕЦ
Не бъдете ревниви
Чувствате се великолепно. Въпреки похвалите, които се сипят по ваш адрес, не забавяйте темпото и не живейте върху стари лаври. Борете се за своите каузи. На работното място е важно да убедите партньорите си в своята гледна точка. Вечерта не позволявайте на ревността да съсипе празника.

КОЗИРОГ

Добра вест
Очаква ви натоварен ден. Някой ще ви ядоса още сутринта, но това не бива да е повод за лошо настроение или падане духом. Напротив, съберете се в кожата си и действайте умело. Очаквайте приятна вест от приятели, които живеят далеч от вас. Вечерта прекарайте приятно в компанията на половинката.

ВОДОЛЕИ
Привличате внимание
Прекалявате с приказките и привличате прекалено много внимание, без това да е нужно. Опитайте да вършите своята собствена работа, без да се бутате в чуждата. Оставете скъпите подаръци по повод празника към половинката за друг път. Сега е достатъчно да подарите нещо символично.
РИБИ
Гледайте напред
В четвъртък гледате по-скоро назад, отколкото напред. Въздишате по стари събития в миналото, които няма как да се върнат и повторят в бъдещето. Чувствителни сте и без настроение. Ще съсипете както своя празник, така и празника на любимия човек заради своите собствени спомени. Нямате нужда от това.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Празнувате рожден ден на 14 февруари, Свети Валентин. Ето защо и цветът на вашия живот е червеният. Като виното, символ на не по-маловажния празник Трифон Зарезан. Живеете ден за ден, обичате искрено и говорите непринудено. Нещата наоколо се променят с всяка изминала минута и никога не можете да кажете какво ще бъде утре. Влюбени сте в авантюрата. Мнозина от вас се увличат по тази страст към промени и така забравят границата. Те никога не спират на едно място, за да свият гнездо, да създадат дом и семейство. Ако не желаете да сте сред тях, научете се да бъдете постепенни, постоянни и рутинни в действия си. Обичайте, но и позволявайте да ви обичат.
Навлизате в година на ново и прекрасно начало, ако то бъде достатъчно обмислено и желано от вас. Време е да започнете начисто, да видите слънцето след разкъсващите се облаци и да усетите вкуса на успеха.
Здраве: Възможни са проблеми със сърдечносъдовата система.

Източник: Станислав Климентов, borba.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Редакция Нова Вест

Скорошни постове

  • България

Фирмата, замесена в скандала с бития пациент, взела милиони по време на служебните правителства

хранителната фирма „Брадърс Секюрити“, чиито служители бяха замесени в скандала с бития мъж, който по-късно…

преди един ден
  • Лайфстайл

Алла Пугачова е в много тежко и се нуждае от специално лечение

Известният шоумен и приближен на певицата Стас Барецки свидетелства, че състоянието на Пугачова е много…

преди един ден
  • Любопитно

Днес е голям световен празник. Ден на риболова

Официално 27 юни се чества за Световен ден на риболова от 1985 г. по решение…

преди един ден
  • Бизнес

Шефа на БНБ: Влизането в еврозоната е политическо решение, у нас сега такова липсва

Преди Хърватия да влезе в еврозоната, ние бяхме с по-добър кредитен рейтинг от тях, сега…

преди един ден
  • Свят

Руснаците се завряха се и в канализацията, но не успяха да превземат този град

"Дори промъкването през водопроводните тръби не помага на руските войски да превземат Часов Яр", пише Forbes…

преди един ден
  • Спорт

Тартор на Сектор „Б“ и още 13 левскари бяха осъдени

Феновете на Левски, които организираха протест срещу собственика Наско Сираков и забавиха началото на домакинския…

преди един ден