Риби: Бъдете по-смели

91

ОВЕН
Повишение на доходите
Условията ви за реализация днес са отлични. В състояние сте да свършите доста работа, но и да си поискате достатъчно добро възнаграждение за нея. Доходите ви се увеличават, като най-добре ще бъде да ги превърнете в спестявания, а не да ги инвестирате в нещо, което не си заслужава, и да загубите.

ТЕЛЕЦ
Допълнителна работа
Очаква ви доста ведър и благоприятен ден. В добро настроение сте. Днес сте сигурни в себе си и в своя успех. Можете да направите постъпки за промяна в работните си планове за първото полугодие от годината. Можете да се заемете с допълнителна работа, която да ви носи и допълнителни приходи.

БЛИЗНАЦИ

Оплитате конците
Не бъдете прекалено самоуверени и самонадеяни. Не е изключено да свършите нещо, което не е във вашите компетенции само защото сте се нагърбили с него. Недоволството на колегите и възложителите ще е голямо и основателно. Всъщност вие обърквате нещо, за което не сте наясно как се върши.
РАК
Заслужава си
Ще стартирате нещо начисто, без да се притеснявате от поставянето на това ново начало. В момента вие сте доста уверени и решени да се заемете с дела, които са над основните ви по трудов договор. Заслужава си, защото ще получите и допълнително заплащане за тях. Струва си да вложите творческа енергия.

Лъв
Стари проблеми
Не започвайте нищо ново, а погледнете назад в служебните си ангажименти и се опитайте да поправите стари грешки. Денят не е сред най-успешните за седмицата, защото вие самите не сте обърнали внимание на някои нередности в службата. Точно сега обаче те ще ви създават проблеми.

ДЕВА
Вие също грешите
Очаква ви труден и натоварен ден, защото не успявате да укротите нервите, а и все търсите причина за проблемите си не в собствените си грешки, а в грешките на другите хора. Днес се отпуснете и осъзнайте, че понякога и вие допускате да сгрешите някъде. Оставете се на течението. За ваше добро е.

ВЕЗНИ
Важна работа
Днес можете да се възползвате от натрупания личен опит, както и от опита на вашите колеги на работното място. Очаква ви ползотворен ден, в който вие няма да блеснете изцяло, а ще бъдете във второстепенна, но важна по рода си позиция. Не се сърдете, че днес не сте лидери. Вършите важна и отговорна работа.

СКОРПИОН

Бъдете с близките

Говорите повече отколкото е нужно и е твърде възможно да направите обещания в свой ущърб. Обърнете повече внимание на семейството, семейния бюджет и желанията на своите близки. Днес избягвайте да се товарите с работа, изискваща спазване на бързи срокове. Ще ви изнерви и изтощи до краен предел.

СТРЕЛЕЦ

Много работа
Очаква ви пренатоварен ден с много и разнообразни ангажименти, с които ще бъде запълнено цялото ви работно време. Почти не ви остава възможност да мислите за друго освен за работата си. Но това е прекрасно за вас, защото ще бъдете доволни в момента, в който отметнете всяка една задача.

КОЗИРОГ
Не се страхувайте
Във вторник имате възможност да се изявите като мислещи хора, които прокарват пътя към новото в средата, в която живеете. Не се притеснявайте да заявите своите желания. Нямайте опасения от провал, ако направите рязък завой и се захванете с нещо ново. Сега е моментът за промяна.

ВОДОЛЕЙ

Денят е активен

Въпреки че в сутрешните часове не ви се става от леглото и ви се иска да си останете вкъщи, денят не е подходящ за мързелуване. Веднага след изпиване на сутрешното кафе ще осъзнаете колко активен всъщност е той. Очаквайте интересно предложение, което е обвързано и с финансови приходи. Раздвижете се.

РИБИ
Повече смелост
Днес сте контактни, отворени и настроени позитивно към всяка новина, която достига до вас. Имате нужда обаче и от доза смелост, за да превърнете идеите си в реалност. Вторник е активен и ви позволява да направите промени. А и зад гърба ви ще застанат правилните хора, на които можете да се доверите.

Източник: Станислав Климентов, borba.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама