Сдружението на сираците събира пари за абитурентски рокли

68

Сдружението на сираците в България организира фестивал за събиране на средства, с които да помогнат на зрелустници от Плевен. Ето какво пишат те в социалните мрежи.
Приятели,
Обръщаме се с гореща молба към всички Вас да ни подкрепите в традиционната инициатива в полза на зрелостници с нисък социален статус. За 5-та поредна година стартира инициативата „Фестивал на красотата Плевен 2019“, която има за цел да осигури тоалет и обувки за абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в град Плевен и областта. Инициативата се организира от Националното сдружение на сираците в България.

През месец май всички подпомогнати абитуриенти ще имат незабравима бална вечер с провеждането на „Звезден бал“ в четири звездния Парк хотел „Кайлъка“ град Плевен, от където са ни изпратили оферта Ръководството на хотела на специална цена.

Цената на един куверт е 60 лева, в която влиза следното: Спа Пакет, следобедна закуска, официална вечеря с четири степенно меню, нощувка и закуска на блок маса. Всеки, който желае може да ни подкрепи със средства за кувертите, като дари по

сметката на Сдружението: Първа Инвестиционна Банка, IBAN:BG82FINV91501203760211, BIC:FINVBGSF , титуляр на сметка: Национално сдружение на сираците в България, основание за превод: Подпомагане на абитуриенти в неравностойно социално положение.

До този момент през изминалите години са подпомогнати общо 179 зрелостници, които получиха мечтания тоалет за бала, незабравима празнична вечер с участието на популярни изпълнители, както и възможности за съдействие за работа и продължаването си на образование във ВУЗ.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама