Какво всъщност получават наградените с „Грами“

90

Звездите на церемонията за наградите „Грами“ ще получат подаръци като ДНК тест, близалка със злато и луксозна почивка, на обща стойност 30 000 долара, съобщи в. „Мирър“.

В кошниците с подаръци има също маркови суитшърти, мънистени гривни, луксозни козметични продукти и ваучер за почивка в спа център в Калифорния на стойност 8850 долара за една седмица.

Сред по-необичайните подаръци са комплект за украсяване на яйца, жълта плюшена акула, която пее песента „Baby Shark“, когато бъде стисната, комплект за ДНК тест.

Близалките със злато са изработени на ръка. Ценният метал е под формата на деликатно листо, обвито в захар. Звездите ще могат да си подсладят също с шоколадови бонбони и мед от манука. За любителите на соленото има гурме бадеми и доматен сок.

Предвидени са също продукти за баня, маски с витамин С, ароматизатори, кучешки каишки, чорапи.

Подаръците са много, но звездите няма да са принудени да носят огромна торба на официалната церемония в неделя вечерта. Те или помощниците им могат да посетят специалното фоайе по време на репетициите.

 БТА

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама