Млада жена се нуждае от помощ

51

Зов за помощ пращат близките на Йоана Евгениева Иванова, вижте какво пишат в социалните мрежи в стремежа то да достигне до възможно най-много хора.

Мили приятели, ето го нашето борбено момиче, както знаете в момента на Йоанка се провежда лъчетерапия, но лекарите са решили успоредно с нея да проведат още една химиотерапия петата поред. Остава още почти месец докато приключи лъчетерапията.

След това на Йоанка ще и бъде разрешено да се прибере в България за кратка почивка. Преди това да се случи лекарите ще кажат и датата за операцията, както и реалната и стойност, засега знаем предполагаемата цена за операция от 60 000 евро. Сумата е много голяма и без вашата помощ е невъзможно тя да бъде заплатена. Нямаме точна представа за събраната до момента сума защото майката на Йоанка е до нея в болницата в тези трудни моменти.

Ще имаме точен баланс чак след като се приберат в България. Предполагаемата сума в дарителската сметка е около 28 000 лева сумата събрана от дарения в хелп карма е € 1938, до тук сме събрали една много малка част. Имаме много малко време, най много месец и половина в които трябва парите да бъдат налични. Зная, че са трудни месеци за всички, но нека дадем надежда на това младо момиче, нека не я изоставяме в най тежкия момент за нея и семейството ѝ.

Вие сте тяхната надежда за живот. Вие може да сътворите чудото за Йоанка. Болестта е лечима но само ако се следва плана за лечение, всяко едно забавяне може да усложни ситуацията. Не трябва да го допускаме.

Начина по който може да помогнете на Йони е чрез банков превод по дарителската и сметка.
Първа инвестиционна банка
IBAN :BG06FINV91501317244595
SWIFT CODE: FINVBGSF

Йоана Евгениева Иванова

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама