Близнаци: Балансирайте емоциите

58

ОВЕН

Печелите успехи

Последният ден от месеца изисква да свършите спешни задачи и изостанала работа, която трябва да се приключи в януари. Подгответе се за извънредни ситуации, които преминават благоприятно за вас. Ще се увенчаете с успех, късметът е на ваша страна. Не забравяйте да направите сметка на финансите си.

ТЕЛЕЦ

Недоволни сте

В четвъртък сами си търсите причина да сте недоволни от света и заобикалящите ви хора. Търсите кусури, вместо да погледнете философски и да сте благодарни за всичко постигнато до момента. Бъдете позитивно настроени. За ваше добро е. С положителна нагласа денят ви ще протече по-лесно и безпроблемно.

БЛИЗНАЦИ

Балансирайте емоциите

В четвъртък е важно да съхраните хармонията и добрите взаимоотношения върху себе си. Балансирайте емоциите и не си позволявайте да прекалявате както с отрицателните, така и с положителните състояния. Приключете задачи, които не търпят отлагане в момента. Вечерта излезте на вечеря със семейството си.

РАК

Покажете самочувствие

Четвъртък за вас е поредният успешен, енергичен и благоприятен ден, през който трябва да мечтаете, да се надявате и да търсите възможности за успех. Никой няма да дойде и да ви предложи залък в устата, ако вие самите не се стремите към това. Чрез действията си покажете на света, че можете да успявате.

ЛЪВ

Шансове за промени

Озарени сте от нови идеи, които можете да осъществите до месец. Денят ви поставя пред начало на нов етап от живота ви. Въпреки липсата на енергия вие се справяте добре с работата си. Личният ви живот също предстои да претърпи известни изменения. Етапът, в който се намирате, вещае нова връзка.

ДЕВА

Семейни тревоги

В четвъртък сте заети със своите собствени проблеми и с проблемите на своето семейство. Не ви е ден за работа и вземане на важни професионални решения. По-скоро се пуснете по течението в службата, за да ви остане енергия и да разрешите трудните ситуации в пъзела на личния си живот. Ще се справите.

ВЕЗНИ

Ново запознанство

И в четвъртък настроението ви е добро. Вие се радвате на наскоро хрумнали ви идеи, които можете да реализирате през идния месец. За вас денят носи новини, шансове и срещи с подходящи хора. Едно ново запознанство ще се окаже интересен крайъгълен камък в живота ви. Не го подминавайте просто така.

СКОРПИОН

По-висока заплата

Четвъртък за вас носи приходи от наскоро свършена работа или просто получаване на заплата. Изненадата в случая е повишението, с което януарската ви заплата се е индексирала. Не се учудвайте, идва време и вашият стандарт на живот да се повиши. Можете да се радвате искрено на този факт.

СТРЕЛЕЦ

Добро предложение

Не е изключено в четвъртък да се натъкнете на едно доста интересно предложение за нова или допълнителна работа, свързано и с добро финансово възнаграждение. Обърнете му внимание. Вие се намирате в благоприятен етап и сега можете да помислите сериозно върху въпроса с бъдещото си професионално развитие.

КОЗИРОГ

Не сте в настроение

Работите тихо и кротко каквото вие сте си намислили. Не сте в настроение да говорите с много и различни хора. По-скоро искате да бъдете оставени в някое спокойно кътче, където да не бъдете обезпокоявани през целия ден. Вечерта също не сте от най-разговорливите. Скоро обаче този момент ще премине.

ВОДОЛЕЙ

В нова светлина

Четвъртък е един от успешните ви дни за тази работна седмица. Очаквайте благоприятни срещи, които могат да изиграят ключова роля в професионалния ви живот. Днес споделете за новите си идеи в колектива, в който работите. Време е да се представите в нова светлина. Моментът за това е дошъл.

РИБИ

Ново начало

И в четвъртък тенденциите пред вас са благоприятни и добри. Мобилизирайте се. Задават се промени. Посрещнете ги с отворени обятия и надежда. Не поглеждайте назад. Сега погледът ви трябва да е устремен напред. Ново начало в професионален план ще ви направи изключително щастливи.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си кармична разплата, която трябва да понесете през този живот. Тя се изразява в трудности, с които ежедневно се сблъсквате и които трябва да изживеете достойно. Вървете смело и с високо вдигната глава. Умеете да се справяте с всяка бариера, паднала пред вас, защото притежавате скрита сила и изключителни способности, които сте развили в някое от миналите си прераждания. Просто вървете напред с мисълта, че това, което не ви убива, ви прави по-силни.

Следващата година ще ви помогне да си стъпите на краката откъм финансова гледна точка. Това ще е година на материална стабилност, просперитет в работата и парични придобивки. Не отказвайте предложение за нова работа. Ще се озовете на позиция, на която не сте и предполагали, че можете да се озовете.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете коленете.

Източник: Станислав Климентов, borbabg.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама