Азис позлати лелите си

1462

Азис позлати майка си и своите две лели.

Трите жени станаха още по-известни и си докарват доста добри доходи, благодарение на славата и известността на певеца. Роднините му се радват на огромна популярност, откакто певецът ги показа в едно от своите телевизионни участия в началото на годината.

За трите жени в живота на певеца разказа предаването на Нова телевизия „Ничия земя“, което гостува в дома на ромската фамилия за празника Василица, още известен като Банго Васил. Във фокуса на предаването не беше най-известният ром у нас, а трите жени, които са го отгледали и възпитали. Майката на Азис Гергана и нейните две сестри – лелите на фолк изпълнителя — Стефка и Малина, са ясновидки, наследили своите дарби от майка си — баба Станка.

Малко врачки могат да се похвалят с популярността и известността, на които се радват роднините на Азис. За разлика от повечето обаче, трите жени не са случайни, защото за тях се грижи известният фолк изпълнител. И трите са успели да натрупат малко съкровище, докарвайки си добри пари с гадаене и предсказания. Нито една от тях няма точен ценоразпис, а оставят всеки сам да реши колко може да им остави. Някои клиенти дават по 20, други по 50, а трети и по повече, като таван за приходите няма, а спечеленото едва ли попада в данъчните им декларации.

Всичко започва с бабата на Азис — Станка.

Желаещите да получат помощ от костинбродската ясновидка били толкова много, че в един момент жената започнала да изнемогва. Ето защо прехвърлила на дъщерите си отговорността да помагат на хората, когато са в беда и ги научила на всичко, което умее и знае, пише в. „България днес“.

„Това са моите три магьосници. Три орисници. Помня сякаш беше вчера как палеха печката на двора и чакаха луната да се покаже, за да могат да говорят и шептят на техния таен език. Да опяват водата, в която гасят странни предмети. Така помагаха на страшно много хора“, разказва Азис.

Майка му има дарбата да вижда в бъдещето, но и трите сестри могат да развалят магии, да баят срещу уроки и други подобни неща.

„Извиваха се опашки от чакащи хора. Трудно си проправях път, докато стигна до входната врата. И всички се връщат, за да им благодарят, носеха им кутии с шоколадови бонбони“, връща се назад в спомените си певецът.
Той споделя, че майка му може и да не е била най-добрият родител, но е роден психолог и е успявала да се справи и преживее всичко лошо, което ѝ се е случило в живота.

„И в затвора е лежала, защото продавала дрехи от Югославия. Дядо ми е можел да ѝ помогне с връзки, но не пожелал, защото искал тя да забрави за баща ми. Не знаел обаче, че тя вече е била бременна с мен“, разказва още изпълнителят.
По думите му, зад строгото лице на леля Малина се крие нежна душа. А другата му леля — Стефка е най-старша.

„Гледането не се учи, всичко е отвътре“, казва леля Стефка, докато гледа на карти и помага на други хора да преодолеят мъките си.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама