Везни: Запалете искрата

121

ОВЕН

Обърнете внимание на любовта

Дори и да сте в хармония с хората около себе си, днес е важно да обърнете малко повече внимание на общуването си в личен план. Да подобрите взаимоотношенията с половинката или с хората, които обичате най-много. В работата всичко върви по реда си. Сега е време да дадете малко повече път на личния си живот.

ТЕЛЕЦ

Почистете работното си място

В сряда ви очаква успех. Не е най-благоприятният ден да се захващате с нови начала или да подемате дела, които не сте вършили до този момент. Обърнете повече внимание на личното си пространство – и вкъщи, и на работното място. Подредете бюрото си, почистете го от излишни вещи, за да ви е приятно докато работите.

БЛИЗНАЦИ

Занимавайте се с творчество

В сряда сте в абсолютен творчески подем. Всичко, до което се докоснете, придобива облика на вашата лична индивидуалност. Не се занимавайте със стандартни дела, а се заемете с работа, която вършите от душа. Не работете, а творете. Това ще ви направи щастливи и доволни.

РАК

Положете повече усилия

Очаква ви успешен, енергичен и благоприятен ден. Подредете приоритетите си. Сутрешните часове са от голямо значение. Предизвикайте късмета си чрез действие. Мързелувате ли, не бива да очаквате кой знае какви резултати. Но положите ли усилия – съдбата неминуемо ще ви възнагради с доста добри постъпления.

ЛЪВ

Семейството е зад гърба ви

Обърнете внимание на себе си. На онова, което наричате свое лично пространство. На личния си свят. Имате нужда да споделите с близките си, какво очаквате от бъдещето да ви се случи. Денят е наситен с положителна енергия. Няма нищо лошо да потърсите подкрепа отстрана на семейството си за осъществяване на свои планове.

ДЕВА

С оптимистична нагласа

В сряда сте концентрирани и имате възможност да се справите бързо с възникнали в последно време проблеми. Не пропускайте да се наслаждавате на деня и да усещате положителната му енергия. Бъдете с оптимистична нагласа. Откривате една малка радост, за която си заслужава да впрегнете сили и енергия в идните дни.

ВЕЗНИ

Запалете искрата

Оставете зад гърба си всичко старо и ненужно, което ви тревожи и не ви позволява да продължите напред по своя път. Днешният ден е повече от позитивен и благоприятен, защото ви позволява да реализирате една своя идея или поне да тръгнете напред към осъществяването на своя лична цел. Запалете искрата.

СКОРПИОН

Търсите начин за промяна

Ако вчера имахте запор за новите начинания, то днешният ден ви дава зелена светлина да свършите колкото се може повече работа за кратък период от време. Разкрийте плановете си пред колегите и потърсете подкрепата им да ги реализирате. Днес сте добронамерени и търсите начин да промените живота си в добра насока.

СТРЕЛЕЦ

Период на ново начало

Сряда поставя началото на период на промени и бурно развитие. Очаквате във всеки един момент да ви се случи нещо непредвидено, нещо ново. Освободете се от излишното напрежение и позволете на творческото ви мислене да свърши това, което е нужно. Днес заложете на абстрактните си виждания.

КОЗИРОГ

Планирайте бъдещето

Попадате в период на забавяне, който изисква от вас да не сте чак толкова напористи, а да се оставите на течението и малко по малко да се оттеглите от активната арена на работното място. Помислете за някои свои негативни черти в характера и ги елиминирайте. Днешният ден ви дава богато въображение. Планирайте нещо в бъдеще.

ВОДОЛЕЙ

Интересно любопитство

Пред вас се изправят предизвикателства – и на работното място, и в личен план. Днес общувате без проблем с хората около себе си. Желаете да разберете повече за техния живот. Питате и любопитствате за всички. Осъществявате ненадейни контакти. В деловата област лесно налагате мнението си и привличате доверието на партньорите.

РИБИ

Тенденциите са добри

Предстои ви един доста благоприятен ден, ако трябва да сравняваме тенденциите между вчера и днес. Сега обстановката е друга, шансовете нарастват. Пред вас стоят възможности, а вие сте достатъчно жизнени и енергични, за да ги осъществите. Действайте и постигнете целите си. Сряда поставя начало на активен период.

Източник: borbabg.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама