Стрелци – оставете се на течението

80

ОВЕН

Вътрешен анализ

Във вторник не се страхувайте да признаете грешните ходове пред себе си. Тези, които сте допуснали в последните няколко месеца. Върнете се назад, хвърлете бегъл поглед и осъзнайте причините да се отклоните от вярната посока. Това е един от дните, в които трябва да сте искрени със себе си.

ТЕЛЕЦ

Подобрете хармонията

Вторник е ден за размисли, извинения и търсене на възможност да хармонизирате взаимоотношенията си с хората около себе си – често това са вашите роднини, близки или брачния партньор. Постарайте се хармонията да е водеща във взаимоотношенията ви. Ще се почувствате облагородени.

БЛИЗНАЦИ

Направете анализ

Днес поработете върху реда в живота си. Върху това какво и как вършите. Кое след кое вършите. Направете си анализ на собствените грешки, които допуснахте в последните няколко дни. Денят не е благоприятен за нови начинания, но е чудесен да обърнете страниците назад и да прегледате за пропуски.

РАК

Поговорете с близките

Във вторник сте емоционални и нетърпеливи нещо да ви се случи. Оставете се на течението. Не предприемайте никакви нови начинания. Обърнете повече внимание на своето вътрешно Аз. Поговорете с децата си и потърсете съвет от тях как се справяте като родители. Така ще си спестите бъдещи проблеми.

ЛЪВ

Прекрачвате граници

Вторник е денят, в който се стремите по всякакъв начин да всеете хармония около себе си и най-вече в дома си. За съжаление, често прекрачвате границите на позволеното и търсите повод да се наложите над останалите. Вярно е, правите го с чисти намерения и помисли, но това не се възприема добре от тях.

ДЕВА

Не срещате разбиране

Във вторник сте прекалено активни. Повече, отколкото денят позволява и ви разрешава да бъдете. Досаждате на колегите и приятелите си с новите си идеи. Споделяте ги с намерението те да ви помогнат да ги реализирате. Ще срещнете единствено незаинтересованост от тяхна страна. Нека това не ви обижда.

ВЕЗНИ

Месечен баланс

Продължавате с важен ден от тази седмица. Днес избягвайте да правите каквито и да било непредвидени разходи. Постарайте се да стегнете бюджета си и да сглобите месечния баланс в края на януари. Напишете в таблица приходите, които сте получили, и разходите, които сте направили.

СКОРПИОН

Не започвайте нищо

Трудно е да се живее с вас днес. Вие сте активни, дейни, търсещи шанс за изява. За съжаление обаче, всички обстоятелства наоколо са против вашите настроения. Денят не ви позволява да започнете нищо. Оставете се на течението и не се карайте с близките. По-скоро им се извинете, ако сте били груби.

СТРЕЛЕЦ

Пасивност

Във вторник се оставете на течението. Използвайте момента за почивка, отдих, повече сън или емоционален релакс. Избягвайте да се заемате с нови ангажименти. Обърнете се към себе си и потърсете причината за някои грешки, които сте извършили напоследък. Имате нужда от вътрешен анализ.

КОЗИРОГ

Негативна оценка

Деловият ден при вас протича хармонично, стига да поправите старите грешки и да признаете недостатъците си. Днес не се заемайте с нови ангажименти. Имате нужда да чуете мнението на колегите и ръководството за себе си. Дори и то да не ви харесва много, приемете го. Потърсете причината за това.

ВОДОЛЕЙ

Поговорете с шефа

Във вторник се постарайте да поправите стари грешки, които ви тежат и не ви позволяват да продължите напред. Денят не е никак благоприятен за стартиране на нови начала, още повече насочени в професионалната област. Обърнете се назад, осъзнайте грешки. Поговорете с шефа си, той ще ви помогне.

РИБИ

Спестете си загуби

Вторник е емоционален, но не толкова активен ден за вас. Търсите причина да се заядете с хората около себе си. На мнение сте, че те са виновни за част от провалите ви. Ако пътувате, бъдете внимателни. Възможни са закъснения или обърквания заради вашата разсеяност. Не работете с пари. Не са изключени загуби.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте толерантни и отстъпчиви хора. Често се съобразявате с чуждото мнение и не проявявате егоизъм. Причината е в датата, на която сте се родили. Тя ви поставя между чука и наковалнята. Мисията ви в този живот е да се научите да отстоявате мнението си, ясно да заявявате своите желания и да се борите. Бъдете вироглави и не отстъпвайте, когато видите трудност пред себе си. Това важи както за професионалния, така и за личния ви живот.

Навлизате в прекрасна година на щастие, разбирателство, любов, позитивна енергия, пътувания и великолепни преживявания. Това ще е една от най-хубавите години в живота ви. Изживейте я с удоволствие. За някои тази година ще донесе любов и брак. Стабилизирайте взаимоотношенията си.

Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката и щитовидната жлеза.

Източник: в. „Борба“, Станислав Климентов

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама