83
Снимка: Reuters

„Съпругата на холивудския актьор Джордж Клуни го изостави, вземайки със себе си близнаците Александър и Ела. Такава информация се появи в световните медии.

Според информацията, Амал се е оттеглила от звездния си съпруг във вила в Италия. Тя не иска повече да вижда Клуни, който отчаяно се опитва да се помири с любимата си.

Не е известно какво е причинило „разрива”, пише  edna. „Тя го предупреди, че ако той дойде там, ще трябва да остане в къщата за гости“, каза пред репортери близък на двойката. Наскоро Джордж и Амал Клуни придобиха луксозно имение на италианския остров Сардиния. Съпрузите планираха да отпразнуват преместването, но както изглежда, това няма да стане.“

Няколко реда, от които човек внезапно губи вяра не само в любовта, ами и в хората изобщо. Секунда по-късно обаче, след бърза проверка на по-достоверни източници, разбираме, че това е просто една лъжа.

Джордж Клуни и Амал НЕ СЕ развеждат, не са се карали, тя не е бягала с близнаците, сякаш е 20-годишна и изобщо, всичко е както трябва в дома на семейство Клуни. Обяснява го самият той пред US Weekly.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама