Ричард Брансън пуска круиз „само за възрастни“ (ВИДЕО)

85

Новото начинание на ексцентричния богаташ е Scarlet Lady – зона, забранена за деца.

Точно това ще предложи на част от клиентите си първият кораб на компанията Virgin Voyages. Той носи името Scarlet Lady (Алената дама) и достъпът до него е „само за възрастни“ – т.е. няма да бъдат допускани лица под 18 години.

С други думи, Scarlet Lady не е за пътешествие по море с децата, а за диви купони сред покоя на океана, докато всеки от гостите тъне в разкош и се отдава на каквито забавления реши. Корабът трябва да отплава от бреговете на Маями към Карибско море през 2020-а и това ще е едно от най-луксозните пътувания, които човек с повече пари за харчене би могъл да си подари.

От Virgin Voyages вече показаха как точно ще изглеждат някои от каютите в този кораб на удоволствията. Той ще разполага с 15 Mega RockStar каюти, които са разделени на четири подкатегории – Massive, Fab, Posh и Gorgeous, и предлагат различни удобства.

Брансън държи на различното – Virgin Voyages не нарича бъдещите гости на кораба (или някой от следващите три) просто „пасажери“. Те са „RockStar моряци“ като с кичозната титла идват и бонус глезотии и ангажиментът да бъдат изпълнени дори най-странните им желания.

Както личи от предварителния поглед към кораба, пътуващите могат да очакват усещане за ретро-футюризъм от интериора. Вицепрезидентът на компанията Дий Копър коментира, че целта е била да се вкара усещането за „ексклузивна, отличаваща се и луксозно усещаща се носталгия“, но по модерен начин. В общи линии – #hubavoe, но наистина.

Круизният кораб „Scarlet Lady“ е първият от общо четири такива, които компанията е планирала. Следващите три ще бъдат готови съответно през 2021, 2022 и 2023 г. Корабът е с дължина 278 метра и е 38 метра широк, а неговите 1430 каюти ще могат да приютят повече от 2770 пасажери (или „моряци рокзвезди“, ако предпочитате), които ще бъдат обслужвани от общо 1160 души екипаж.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Welcome to the Massive Suite aka the most over-the-top-hold-nothing-back-paint-your-face-pop-some-bottles-break-a-guitar-crowd-surf-and-burn-the-limousine-after-tonight suite at sea. #SuiteLife #RockStarSuites

Публикация, споделена от Virgin Voyages (@virginvoyages) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама