Водолей: Бъдете пестеливи

124

ОВЕН

Нервен ден

Очаква ви нервен ден и неудобствата са създадени от липсата ви на организация в някои от предишните дни. Сърдете се на себе си, а не на хората наоколо. Опитайте да не обвинявате колегите си за своите неудачи. Ще се учудите на помощта, която получавате от съвсем случайни хора в живота си.

ТЕЛЕЦ

Не дразнете колегите

Движението на Луната в Дева подпомага вашето психическо и емоционално състояние и вие се чувствате в подем. Въпреки всичко не подценявайте обстановката наоколо, която е доста напрегната и нервна. Избягвайте да дразните колегите си с излишна показност. Може да получите дълго бавена сума.

БЛИЗНАЦИ

Отложете срещите

Днес искате да сте в хармония с всички хора около себе си, но няма как да ви се получи. Още от сутринта сте нервни и раздразнителни. С първото си кафе търсите с кого да се заядете. Премълчавайте си, за да не влизате в излишни конфликти. Отложете срещите. Днес не можете да вземате важни решения.

РАК

Реализирате идеи

В четвъртък сте силно ангажирани и ще се справите само ако си направите предварителен план-график за действие. Спазвайте го стриктно и всичко ще бъде наред. Няма да ви липсва подкрепа от колегите, които към този момент са силно зад гърба ви. Можете да изложите някои свои идеи. Ще ги реализирате заедно.

ЛЪВ

Слушайте съветите

Днес бъдете предпазливи с инвестициите, които се изкушавате да осъществите. Проучете преди това всяко обстоятелство и най-вече дали си струва да правите капиталовложение. Не бягайте от съвети, а ги приемете с отворени обятия. Ще се намери приятел, който да ви подскаже правилния път.

ДЕВА

Действайте сами

В центъра на вниманието сте и сте заобиколени от хора с лъжливи лица и маски, които вие не разпознавате изцяло. Това, че сте прями и великодушни, без задни помисли не значи, че и всички останали са като вас. Днес действайте самостоятелно и не си позволявайте да загубите подкрепата на близките си.

ВЕЗНИ

Починете си

Емоцията ви е в повече и блика във всеки един миг, когато се наложи да давате мнение или да влезете в разговор с партньори, колеги, приятели. Желаете да наложите мнението си, но някак не успявате да го сторите по правилния начин. Денят изисква да си починете. Не захващайте нищо ново.

СКОРПИОН

Предложение

Въобразявате си, че днес сте център на вниманието. Привличате погледите, но чрез много шум и атракции, които не са добре приемани в обществото, в което живеете. По-добре действайте тихо. Имате възможност да получите по-добро финансово заплащане, ако се заемете с важен професионален проект.

СТРЕЛЕЦ

Важен ден

Време е да помислите по-сериозно за бъдещето си и за своите дългосрочни цели. Време е да пренастроите новата 2019 година по начина, който я виждате в момента. Денят е преломен, дава ви възможност да отворите врати пред себе си и да затръшнете такива зад гърба си. Внимавайте какво решавате и правите.

КОЗИРОГ

Търсете хармония

Движението на Луната в Дева ви зарежда със сили и енергия, както и с доста ентусиазъм. Не ви липсва желание да рискувате, но е по-добре да не го правите днес. Поработете върху хармонията около себе си – с най-близките хора, семейството, колегите и партньорите. Извинете се, ако има за какво.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете пестеливи

Ще бъдете привлечени от лъскави придобивки на ваши приятели или партньори. Възхищавате се на покупките им и сте склонни вие също да похарчите сума пари, за да си доставите удоволствие като тяхното. Днес обаче се опитайте по-скоро да пестите, отколкото да харчите и прахосвате. За ваше добро е.

РИБИ

Овладейте емоцията

Не обърквайте живота си, като вземате погрешни решения, породени от лоши емоции, чувства и впечатления. Денят иска от вас да мислите разумно и да крачите напред без излишна чувствителност. Имате възможност да започнете нов професионален проект, който ще ви донесе приходи.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Отговорни, стабилни, честни и работливи сте вие, родените на 24 януари. Хора, които са родени да се занимават с частен бизнес. Имате заложби да бъдете преуспяващи собственици на различни фирми, с което да си изкарвате прехраната. Хубавото ще ви следва през целия живот, ако не превърнете парите в своя цел. Често се случва така и мнозина от вас стават меркантилни с времето. Това ще ви накара да загубите всичко, градено до този етап. Мисията ви, идвайки на този свят, е да осъзнаете, че парите и имането са само средство за по-добър и качествен живот, а не цел. Не бъдете скъперници, ако искате успехът да ви следва безотказно. Има и по-важни неща на света, а те за вас са семейството, домът и любовта на близките. Не го забравяйте.

Следвайте съдбата си, като не се самозабравяте и не оставяте нещата на самотек. От вашите действия зависи дали ще успявате или не. Обстоятелствата, които са срещу вас, не могат да ви бъдат оправдание, защото вие сте в състояние да им противодействате.

Здраве: Щадете сърцето.

Станислав Климентов

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама