Рак: Пазете се от измами

110

ОВЕН

Ръководите наред

В сряда емоцията ви е в повече. Желаете да подчините колегите си на своите принципи и разбирания без оглед на техните лични предпочитания. Ако сте на ръководен пост, ще успявате без проблеми, стига да не вземате големи и прибързани решения. Денят носи сили за онези, които искат да се извинят на половинката.

ТЕЛЕЦ

Нарушено равновесие

Предстои ви напрегнат ден. Вътрешното ви равновесие е нарушено, а колебанието ви да поставите едно ново и непроверено начало може да се окаже стъпка към провал. Избягвайте да разговаряте с хора, които ви товарят. Вкъщи бъдете смирени и не повдигайте въпроси, с които можете да захванете спор.

БЛИЗНАЦИ

Силен предобед

Силен ще ви бъде предобедът заради енергията, която чувствате от самото начало на деня. Не се преуморявайте. Важните задачи свършете до обяд. Натоварването след обедната почивка ще ви донесе допълнителен стрес, нерви и несвършена работа. Отложете я за утре. Ще бъдете далеч по-доволни.

РАК

Пазете се от измами

Едва ли днес ще бъде най-спорният ви ден, но затихващият ритъм на събитията ви дава възможност да се обърнете назад и да видите някои малки пропуски, които допуснахте напоследък. Днес общувате с лекота, но се доверявате прекалено много на хората около себе си, а те са с намерение да ви измамят.

ЛЪВ

Без остри спорове

В сряда напрежението отново е на предна линия в хороскопа, но лесно можете да го разсеете, като се заемете с дела, които ви доставят удоволствие или ви карат да се чувствате полезни. Избягвайте да влизате в остри спорове и кавги на тема минало, как сме живели преди и какво е настоящето. Не нищете политика.

ДЕВА

Добро настроение

В добро настроение сте в сряда. Очакват ви внезапни промени и разместване на пластовете – нещо, което предчувствахте още вчера. Днес бъдете активни и търсете шансове за изява. Стоите ли на едно място, ще се изнервите и изпокарате с хората около себе си. Живейте и действайте в настоящето.

ВЕЗНИ

Не прибързвайте

В сряда емоцията е водеща и тя може да ви накара да бъдете прибързани в действията си. Всяка прибързаност ще ви създава допълнителни грижи и проблеми след това, така че се ограничете от подобни действия. В личен план денят е напрегнат заради желанието ви да влияете върху живота на другите.

СКОРПИОН

Продължете напред

Утвърждавате се като динамични, дейни и креативни във време, в което всички около вас са напрегнати и работата не им спори. Оглеждайте се за хора с нечисти намерения. Избягвайте да споделяте за плановете си, защото лесно могат да ви завидят. Предстои ви поредният уморителен, но доста ползотворен ден.

СТРЕЛЕЦ

Анализ на действията

Склонни сте да обвинявате хората около себе си в какво ли не само и само да изкарате себе си невинни. Нервите в сряда са причинени от ваши предишни действия и грешки, които дори нямате желание да си признаете. Погледнете реалността в очите. Нужен ви е анализ на действията, преди да продължите напред.

КОЗИРОГ

Говорите по същество

Очаква ви положителен ден въпреки напрегнатата ситуация, в която се намирате. Разговаряйте спокойно и водете разговорите си по същество, без излишни подробности. В службата ще се проявите като недоверчиви, но действени хора. В личен план спокойствието е сигурно.

ВОДОЛЕЙ

Пазете се от клюки

Тази седмица е богата на социални контакти и сряда потвърждава тази тенденция. И днес няма да се разминете с разговори и срещи с различни хора. Бъдете внимателни и не изпускайте от поглед онези, които се ровят досадно и подозрително в личния ви живот, питайки ви това-онова. Скоро ще тръгнат клюките.

РИБИ

Предложение

Очаква ви предложение в професионален или делови план. Изключително напрегнато ви е, защото излизате на кръстопът, където незабавно трябва да вземете решение. Следвайте гласа на интуицията си, а не наставленията на близките. Последните могат да ви подведат, когато се отнася до професията.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Не можете да се оплачете от липса на късмет, щом сте се родили на 23 януари. Всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. А вие сте Водолеи и можете да бъдете инатливи, когато пожелаете. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен. Съдбата ви е отредила още в младежките си години да откриете своята любовна половинка, така че в личния си свят отново вадите голям късмет.

Навлизате в една година, изискваща да преосмислите живота си изцяло, като приключите изостанали дела от предходните девет години. Също така ще трябва да приключите и с досадни контакти и връзки, също изостанали от предишните години. Очистете се от всякакви хора, които ви тревожат, използват и досаждат. Не започвайте нищо ново, оставете го за след 12 месеца. Сега се заемете със старите си дела.

Здраве: Възможни са чести главоболия, инфекции и проблеми със зъбите и очите. Ходете често на профилактични прегледи.

Станислав Климентов

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама