Кралица на красотата умря в Ирландия, спасявайки дете от сигурна смърт

331

Учителката и бивша кралица на красотата Дон Кроук спаси с цената на своя живот 6-годишната дъщеря на своя приятел Пади Макхю в Дънглоу, Ирландия.

30-годишната Дон успяла да реагира навреме и избутала малкото момиче пред джип, който карал с висока скорост край училището. Дон обаче попаднала под колелата на джипа и загинала на място.

Момичето е откарано в болница с фрактура на тазовата кост и единия крак, но без опасност за живота, пише bliz. Според лекарите детето ще се възстанови напълно. Дон е преподавала физическо възпитание в местното училище, а баща й също е работил там като учител. Училището затвори вратите си за два дни в знак на траур, а полицията започна разследване на инцидента. „Учениците и колегите обичаха горещо Дон. Новината за нейната преждевременна смърт просто опустоши всички.”, написа Пат Галахър, приятел на семейството.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама