Българин накара всички в самолета да настръхнат (ВИДЕО)

blank

Хубаво е, когато откриваме поводи, които ни карат да се гордеем, че сме българи. Именно такъв повод ни даде наш сънародник, пътувал на международен полет, който внезапно трябвало да бъде прекъснат.

Музикантът Мичо Димитров се прибирал към родината, когато пилотът на самолета, с който пътувал, обявил, че се налага непредвидено кацане за неопределено време.

Всички пътници трябвало да остават на борда в продължение на няколко часа. Забавянето притеснило и изнервило пасажерите, но с действията си българинът успял да разведри обстановката.

В един момент той взел цигулката си и… започнал да свири.

„Това се случи, когато бяхме задържани в продължение на 5 часа, чакайки нашия самолет да изчисти всички проверки… Нашият легендарен концертмайстор Мичо Димитров реши да успокои всички пътници и екипаж, с красивото българско произведение „Севдана“! Докато завършваше, самолетът започна най-накрая да излита“, разказа за случката музикантът Боян Иванов на своята Facebook страница, където качи и видео от невероятното изпълнение, на което станал свидетел.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

- Реклама -