Дева: Борете се и ще успеете

112
Снимка: Илюстративна

Луната е в Телец. Фаза – първа четвърт. Лунният преминава от 10-и в 11-и в 13,17 часа. Управител на деня е Марс.

ОВЕН

Разместване на пластове

Възползвайте се от шанса днес да направите големи и разумни промени около себе си. Можете да въздействате върху обстоятелствата и да вземате важни решения. Можете да стартирате нещо ново, което да балансира доходите ви в следващите дни. Не стойте на едно място. Действайте и бъдете активни.

ТЕЛЕЦ

Конфликтни сте

Преминавайки през вашия знак, Луната активира силите ви, но и ви прави възбудени, нервни и очакващи нещо да се случи. Лесно влизате в конфликти, защото сте напрегнати. Овладейте нервите. Сега не е най-подходящият момент да проявявате лоши черти от характера си, защото това ще ви накара да загубите приятелства.

БЛИЗНАЦИ

Водите борби

Големи са възможностите пред вас в този ден, но и немалки ще бъдат бариерите, които ще трябва да прескачате. Налага се в момента да се борите с ината на вашите колеги, които искат да ви наложат мнението си. Не показвайте слабост, а увереност. Не позволявайте на никого да влиза прекалено в личното ви пространство.

РАК

Тръгвате напред

Продължавате работна седмица с доста благоприятен и жизнен ден. Въпреки мразовитото време вие сте в отлична кондиция. На работа ли сте, чакат ви добри възможности и шансове. Единствената ви грешка днес ще бъде, ако влезете в конфликт или се заяждате за щяло и нещяло с хората от обкръжението.

ЛЪВ

Объркани планове

Днес сте настроени да осъществите големи цели. Правите си планове, без да сте наясно дали съдбата е съгласна с тях. Нещо в сутрешните часове на работното място се обърква по такъв начин, че завърта целия ви ден в един безспирен вихър и нищо от предварителните ви планове няма да бъде осъществено.

ДЕВА

Положете усилия

Колкото и да ви се струва напрегнат, днешният ден е доста благоприятен за вас. Дава ви възможност да правите промени или по-скоро ви струпва доста обстоятелства и изисква вашето действие. Бъдете инициативни. Борете се и ще успеете. Днес наистина успяват онези от вас, които полагат усилия и дават всичко от себе си.

ВЕЗНИ

Повишавате доходите си

Пред вас се отварят нови перспективи с дългосрочен характер. Днес можете да получите интересни предложения в професионалната сфера. Имате нужда от обновление в служебен план. Това е първият ден от един изцяло нов период, който ви дава възможност да повишите доходите си.

СКОРПИОН

Преодолявате прегради

Справяте се отлично с всяка една работа, с която се заемате. Това е важен ден за вашето емоционално развитие, тъй като днес можете да надмогнете назадничави мисли и да предотвратите обстоятелства, които ви мъчат емоционално. Кажете „край” на черногледството и започнете да мислите по-позитивно.

СТРЕЛЕЦ

Не вземайте кредит

В сряда сте в отлично настроение. Не се залавяйте с големи проекти, а обърнете внимание на малките, дребни неща от живота си. Вече проумяхте, че няма да подобрите финансовото си състояние чрез вземане на заем, а чрез допълнителна работа, която да внесе приходи в бюджета ви.

КОЗИРОГ

Не се разпилявайте

Повече от благоприятен се очертава да е денят за вас. Успявате да постигнете хармония в общуването, въпреки че често се налагате над чуждото мнение. Вършете ангажиментите си организирано, за да не изпуснете важни срокове. Не се разпилявайте и не стартирайте нищо ново, в което се чувствате несигурни.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден

И вашият ден е активен. Успехите няма да закъснеят. Предвидили сте всичко внимателно и вървите по план. Можете да организирате няколко срещи през деня, от които да се сдобиете с важна информация. Днес хората разговарят спокойно с вас, дружелюбни са. Вечерта излезте на по чашка с приятели.

РИБИ

Свобода в любовта

В сряда ви чакат промени и новости. Вие сте във вихъра на един нов и благоприятен период. Дори той да е кратък като времетраене, вие би следвало да му се насладите изцяло. Най-вече засяга личния ви живот и начина ви на мислене в любовта. Там ставате все по-освободени, което ще отърси връзката ви от излишно напрежение.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Подвластни на кармична разплата заради грешки в минали прераждания, в този живот сте задължени да бъдете по-твърди и категорични с близките си; да не правите крайни компромиси, защото по този начин вредите на себе си. Наложително е в моменти да се превърнете в егоисти, за да спасите собственото си настояще и бъдеще. Не се жертвайте в името на когото и да било. Живейте свой самостоятелен живот, отдайте се на половинката си и на своето семейство. Позволите ли близките ви да се бъркат в него – неминуемо ще си имате сериозни проблеми. Вашият най-висок житейски връх трябва да бъде второто място. Стремите ли се към първенство, ще загубите.

Годината, в която навлизате, е на съдбовно подчинение. Не бива да се противите на съдбата си, а да се съобразите с нейните желания и с обстоятелствата около себе си. Отдайте се на течението. То ще ви отведе в правилната посока.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането, стомаха и панкреаса.

Източник: в. „Борба“, Станислав Климентов

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама