В Англия: Момиче роди на 13 свой брат от баща си педофил

327

Смелата Шанън Клифтън разказва за пръв път за осемте си години зловещо сексуално насилие и побои в ръцете на баща си педофил, пише Mirror. Сега на 18, тя се отказа от анонимността си, за да разкрие как чудовището Шейн Рей Клифтън я е изнасилвало на пода в хола им в град Дерби, Великобритания от шестгодишна възраст.

Това било началото на изпитание, което разкъсало младия й живот на парченца, а след това Шейн Рей Клифтън продължавал да я напада отново и отново, до четири пъти на ден, пише blitz. Когато открил, че Шанън е забременяла на 11, перверзникът я пребил до безсъзнание и тя загубила бебето. И след като отново забременява на 13, на Клифтън потърсил в Гугъл как да направи спонтанен аборт, принуждавайки я да прави опасни упражнения. Изнасилванията станали редовни – и малкото момиче се борило напразно.

Снимка: mirror.co.uk

„След това винаги съжаляваше,“ казва Шанън. „Когато свършваше, аз играех с играчките си, за да се разсея.“ „Казваше, че това е нещо, което всички татковци са правили на дъщерите, но аз трябва да го пазя в тайна. Той ме прегръщаше и обещаваше, че никога повече няма да се случи. Но винаги го правеше. Но все още го обичах. Той беше всичко, което имах.“ Атаките се засилват, до четири пъти на ден. „Той дори ме накара да правя секс с него в гората,“ казва Шанън. Когато отново забременяла на 13 години, Клифтън отново се опитал да предизвика спонтанен аборт на Шанън – дори търсил начини онлайн. Когато не се получило, Шанън твърди, че е измислил план да убие бебето след раждането. Изтривайки сълзите, тя казва: „Това беше най-злото нещо, което той някога е правил или казал. Влезе в подробности – не мога да говоря за това.“ С нарастващия си корем вече е било трудно да се крие. Шанън била повикана от училищната сестра, която поискала да се направи тест за бременност. Тя отказала и избягала. Същата нощ полицията нахлула в апартамента им.

Снимка: mirror.co.uk

„Веднага щом ги видя, татко ми каза да се прехвърля през оградата отзад и да избягам в полето. Той ме последва.“ Те прекарали шест нощи в гората, докато полицията ги издирвала. Шанън си спомня: „Беше октомври. Бях замръзнала, изтощена и уплашена. През цялото време се движехме. Имах болки, но продължих да си казвам: „Още не можеш да започнеш да раждаш, трябва първо да те открият“. Когато Клифтън прекъсна прикритието, за да отведе Шанън в болница, полицията го прибира. „Опитахме се да бягаме, но полицейска кола се зададе по улицата и татко беше арестуван“, казва Шанън. Тя родила момченцето си в болница два дни по-късно. Тя казва: „Обикнах го веднага. Мисля си, че сега той е моят живот. Но е също така мой брат. Беше толкова объркващо.“ Тя задържала бебето до една седмица преди първия му рожден ден, когато, сама и живеейки в лишения, Шанън се решила да го даде за осиновяване. „Не можех да му дам всичко, от което се нуждае,“ казва тя.“Исках да расте с хубаво семейство, което никога не съм имала. Винаги ще съм му майка.“ След като ДНК-тестът показа, че Клифтън е бил бащата на момчето, той е признал изнасилването, но заявил, че престъпленията му са започнали, когато Шанън е била на 10 години.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама