Българка изгря на корицата на модната библия VOGUE

69

Българка украси корицата на модната библия VOGUE. Става въпрос за топмодела Ивелина Чоева, която гордо застана на корица на най-популярното списание за мода в света.

21-годишната българка е лице на януарското специално издание на модната библия в Украйна, в което е пубикуван годишния хороскоп за 2019, пише actualno. 12-те кадъра за ексклузивната фотосесия са били реализирани в Париж. Главен фотограф е световноизвестния Лукас Пуковец в екип с криейтив директор Соня Кваша и стилистът Джули Пелипас. Концепцията на фотосесията е изключително изчистена, а основен акцент в нея са бижута от последните колекции на престижни брандове.

Снимка: viewsofia.com

Ивелина се занимава с мода от 2011 година. След като завършва Езиковата гимназия в гр. Хасково продължава образованието си в престижния университет UEL в Лондон, където изучава специалност „Бизнес и Маркетинг“ с насока в модния бизнес.

Тя е снимала за световноизвестни брандове и е участвала в кампании на много агенции. Успоредно с това родната красавица е заснела впечатляващи едиториали за модни списания като Harper’s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour.

Пътувала е за модни ангажименти в Милано, Истанбул, Париж, Лондон, Банкок, Дубай и Ню Йорк. Ивелина притежава невроятна харизма и уникално излъчване, които са ключът към нейния успех. Именно това впечатлява и международния екип на VOGUE, които я избират за корицата на специалното издание на модната библия.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама