Овен: По-спокойно

96

ОВЕН

По-спокойно

Не ви липсват шансове за развитие през този ден, въпреки че не кипите от особено много сили и енергия. Избягвайте да се претоварвате и не подемайте ангажименти, които няма да свършите в рамките на работния ден. Ще си навредите, ако предложите помощта си на хора, които не го заслужават.

ТЕЛЕЦ

Не захващайте нищо

В четвъртък сте склонни да преувеличавате във всичко – в шансовете си, във възможностите си, да надценявате талантите си. Не е изключено да се захванете с нов проект или задача, които не са по вашите сили. Резултатите ще са очакваните – лоши и незадоволителни, въпреки че вие не разбирате защо са такива.

БЛИЗНАЦИ

Помислете за спестяване

На работното място ще успеете да се справите с всички належащи задачи, дори ще се захванете с нови ангажименти, които да ви помогнат в реализацията занапред. Това е ден, в който доходите ви се повишават. Помислете за спестяванията си. В сферата на любовта обръщайте повече внимание на половинката.

РАК

Успех в бизнеса

Днес сте лоялни и щедри на обещания, които държите да спазите до край. Не е изключено в сутрешните часове да влезете в конфликти или спор с половинката. Държи ви през целия ден. Не позволявайте на лошото настроение да повлияе негативно върху шансовете ви през този доста благоприятен служебен ден.

ЛЪВ

Концентрирайте се

В четвъртък нямате особено желание за работа, въпреки че служебният ден е активен и изисква от вас пълно себеотдаване. Пропускате малки подробности, разсейвате се с различни странични дела само и само да не вършите онова, за което сте наети. Последствията ще са лоши за вас, ако не се концентрирате.

ДЕВА

Изгодна сделка

В деловия ви живот настъпва раздвижване, което е доста благоприятно както за вас, така и за партньорите, с които работите. Днес можете да постигнете споразумение и да сключите добра сделка, но не забравяйте, че тя трябва да е изгодна и за двете страни. Това ви гарантира успех и бъдещи приходи.

ВЕЗНИ

Критикуват ви

В четвъртък сте активни и дееспособни. Търсите начин да изявите своите качества и способности. Избягвайте да спорите с хора от семейния и роднинския кръг. Възможно е да сте критикувани от по-възрастните си роднини. Не позволявайте тяхното назадничаво мислене да пореже крилата на вашата мисъл.

СКОРПИОН

Време за запознанства

Движението на Луната в Риби ви прави жизнени и изпълнени с ентусиазъм за постигане на бъдещи цели. Днешният ден ви дарява възможности да общувате и разширявате спектъра на познанства и приятелства. Ще се запознаете с хора, от които съвсем скоро ще имате нужда.

СТРЕЛЕЦ

Избягвайте конфликти

Опитайте да не предприемате необмислени действия или да не давате обещания, които не сте в състояние да изпълните в определения срок. Днешният ден е благоприятен за вас, стига да стоите настрана от конфликтни точки и зони на излишни спорове. Работете това, което имате като задачи за деня.

КОЗИРОГ

Искате да помогнете

Очаква ви ведър, но неособено спокоен ден. Ангажиментите ви се трупат един след друг на опашка, а вие не успявате да се организирате и да ги отметнете в срок. Причината е в хората, които постоянно ви търсят и звънят по телефона за съвети и помощ. В желанието си да сте им полезни, вие забравяте собствените си интереси.

ВОДОЛЕЙ

Неблагоприятна сделка

Не е изключено да подпишете договор или да сключите сделка. В момента сте убедени, че правите правилните крачки, но в дългосрочен план ще се окаже, че сте си навредили. Запазете пас. Днешният ден изисква от вас спокойствие и повече тишина. Не вдигайте шум около себе си. Не бийте на очи.

РИБИ

Помагате прекалено

В четвъртък сте жертвоготовни и желаете да помогнете на всички около себе си. Разбира се, забравяте за своите собствени ангажименти и това може да се окаже главната причина те да изостанат. Никой няма да се сети да ви помогне, когато имате нужда. Затова първо свършете своето, след това вършете работата на останалите.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Често изтървате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да му се извинявате. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и търпеливи. Приемайте съвети и критика отстрани. Така ще имате реална оценка за самите себе си.

Навлизате в дългоочаквана година на промени, раздвижвания и чудесни възможности, които ще се разкрият пред вас. Ще ви се отвори път към чужбина и това ще ви донесе доста добри шансове за развитие. Бъдете активни и променете живота си в по-добра посока. Дори и да останете в България, включете силите си на максимум, опънете платната и осъществете дългоочаквани промени. Ще постигнете много, стига да се активизирате напълно.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове. Ако сте пушачи, лесно можете да преборите порока през тази година.

Източник: Станислав Климентов, borbabg.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама