Риби: Възстановете баланса

81

ОВЕН

Успехите са с вас

Освободете се от излишни комплекси, които влияят на самочувствието и психиката ви. Днес общувайте свободно с хората около себе си. Споделете им новите си идеи и ги накарайте и те да повярват в тях. Способни сте да промените пътя, по който вървите. Успехите са с вас, ако вярвате в себе си.

ТЕЛЕЦ

Нови цели и идеи

Ще успеете да се освободите от задръжките, които до този момент не са ви позволявали да се изявите изцяло на работното място. Отделете този ден, за на настроите новите си идеи и цели за месец напред. Имате възможност да постигнете много, стига да стартирате нещо сега. В любовта ви чака разбирателство.

БЛИЗНАЦИ

Неочаквани пари

Успявате да разрешите парични проблеми, защото гледате философски на тях. Не се налага да вземате заеми, за да погасявате своите борчове. Ще получите допълнителни възнаграждения за труд, който сте положили неотдавна. Днешният ден ви прави изключително щастливи. Очаква ви положително настроение.

РАК

Не се претоварвайте

В сряда имате нужда да отстъпите крачка назад и да се отдръпнете от полезрението на хората. Не се натоварвайте с излишни емоции. Сега не ви е нужно да бъдете прекалено чувствителни. Отхвърлете от психиката си мисли за неща, които не можете да промените. Приемете реалността. Не давайте пари назаем.

ЛЪВ

Обмислете действията си

Очаква ви доста благоприятен ден. Ще ви се наложи да поемете диригентската палка. Сега всички ви слушат и очакват вие да вземете важните решения както на работното място, така и в личен план. Изправени сте пред поемане на отговорности. Можете да го сторите, стига да сте обмислили добре крачката, която предстои да направите.

ДЕВА

Забързан ден

Освободете се от задръжките, които ви теглят назад и не ви позволяват да се изявите като индивидуалисти. Спрете да се вълнувате от хорското мнение за живота ви. За вас следва един доста забързан ден. Не се опитвайте да подражавате на никого, а бъдете самите себе си.

ВЕЗНИ

С позитивни мисли

Движението на Луната във Водолей е причина да се чувствате свободни и с позитивни мисли в главите. В съзнанието ви бушуват бури, но те са по-скоро провокирани от положителни преживявания. Тръпнете в очакване да ви се случи нещо хубаво. С мисленето си го предизвиквате и ще видите, че днес сте напът да го преживеете.

СКОРПИОН

Не сте в кондиция

В сряда не сте в кондиция и не ви се работи много-много. Усилията, които полагате, са малки и по-скоро насочени към рутинните ви ангажименти. Не сте продуктивни и нямате намерение да се захващате с нови начинания. Мисленето ви е закостеняло и противоречи на начина на мислене на хората около вас. Затова сте в изолация.

СТРЕЛЕЦ

Стремеж към хармония

Въпреки че определени хора продължават да ви дразнят по един или друг начин, днес се стараете да бъдете в добри взаимоотношения с тях. Имате намерение да споделите част от своите идеи с ръководството или деловите партньори, за да ги заинтригувате или поне да ги привлечете към каузите си. Ще успеете.

КОЗИРОГ

Не се оплаквайте

Умората вече е част от ежедневието ви и стана като нещо обичайно, с което се будите сутрин сякаш по навик. Не се оплаквайте от липса на енергия. Концентрирайте се в належащите си задачи и ги вършете съвестно. Днес съберете силите си и действайте стегнато. Ще останете доволни от постиженията си.

ВОДОЛЕЙ

Положителен ден

Седмицата върви прекрасно за вас. Сряда обещава доста положителни промени, които ще ви се случат още сутринта. В момента си давате ясна сметка, че вие самите имате контрол върху бъдещето. Не оставайте без отговор предложение, което получихте вчера. Може да се окаже изгодна сделка за вас самите.

РИБИ

Възстановете баланса

Свършете онези дела, които не успяхте да довършите вчера заради нисък тонус или апатия. Днес не се заемайте с нови начинания. Време е да възстановите вътрешния си баланс и хармонията във взаимоотношенията с хората около себе си. Следобедните часове са по-благоприятни.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие сте чистосърдечни, обичливи и много откровени Козирози. Емоционални сте и това е един от сериозните минуси на вашия характер. Още от днес трябва да се стремите към уравновесеност и стабилност в действията. Обичате да захванете нещо, да го зарежете до средата и да продължите с друго. Погрешно е това поведение, защото не води доникъде. Бъдете целенасочени. Притежавате висок интелект, който трябва да развиете в един от етапите на живота си. Това ще ви е от полза. В любовта сте прекалено ревниви, но и в същото време свободолюбиви. Обичате да ревнувате, без да сте ревнувани. Нужно ви е равновесие и в тази област. Най-големите успехи в живота ви ще се случат след навършването на 30-годишна възраст, така че не губете търпение и чакайте своя звезден миг.

Навлизате в година, през която рутинните дела и трудностите ще са преобладаващи. Подгответе се. За да се справите успешно, трябва да сте упорити, търпеливи и убедени в своите възможности. Всичко ще се нареди, ако се борите докрай.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Източник: borbabg.com, Станислав Климентов

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама