До къде ще стигне напрежението във Войводиново? (ВИДЕО)

124

„Съпругът ми е удрян брутално само в главата с цел да не стане повече”, каза съпругата на пребития във Войводиново командос от специалните сили, 33-годишния Валентин Димов.

В сряда той ще бъде опериран в пловдивска болница и близките му се надяват скоро да се възстанови напълно, научаваме от NOVA .

Жената на пострадалия обясни, че свадата между Валентин и двама мъже от ромската махала възникнала на път в селото. Военният се прибирал към дома си на Йордановден, след като скачал за кръста в един от близките водоеми.

„По някакъв начин са го предизвикали, бил е напсуван, слязъл е от колата и оттам нататък нещата са излезли извън контрол. Той е изключително скромен и е притеснен от целия шум, който се вдигна”, каза още Атанаска. И допълни, че семейството не познава лично нападателите и не е влизало в никакви конфликти с когото и да било от селото.

Бащата на Валентин пък каза, че според разкази на свидетели, биейки Валентин, двамата нападатели казвали: „Няма да го оставим, ще го довършим“.

По случая вече са задържани двама мъже. Те са в ареста за 72 часа по обвинение за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама