Топясновидка: Баневи ще бъдат оправдани, у нас ще има терористичен акт

447

Популярната ясновидка Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен, прави сензационна прогноза за новата година и заявява категорично, че след динамичната 2018-а 2019 година ще бъде преходна, наситена с много промени и пробуждане на българите.

Гюкчен е единствената гадателка, която каза, че Великобритания ще излезе от ЕС през 2016 г. и позна. Освен това видя в детайли атентата на бургаското летище и предсказа обединението на Балканите, пише Ретро.

Според нея новата година ще е много трудна. Задава се банкова криза след август месец. Проблемите ще са свързани с кредити, инвестиции, бизнес. Реформите в страната няма да зависят само от политиците, а и от гражданите. Гражданското неподчинение ще продължи до март месец, когато има ретрограден Меркурий и след това ще се отиде на избори. По думите ѝ в страната се задават много политически дебати и кръгли маси. Ще се съберат много хора на едно място, които ще решават съдбата на България, включително политици и граждани. Времето ще работи за България, макар че ще има две трудни години. Истинският преход започва едва сега.
Политическа криза в страната има от миналата година.

През 2019 г. отново ще има протести, но те вече няма да са на нивото, на което са били – бунтарството, а на ниво преговори и по-високи изисквания. В момента, ако има избори, партиите ще се наредят като преди, само че Патриотите щели да си отидат от властта след август месец. Гюкчен предрича големи реформи в страната ни след март. Ще има избори, след което ще се оформят четири конфигурации в парламента, като едната от тях може да е гражданска формация. През следващите две години пак ще има масово изселване на българи, казва Гюкчен. „В почти всяко семейство вече има хора, които взимат наркотици.

Тревата не е безобидна. Трябва да легализират медицинската дрога, за да го няма това масово разпространение, което сега се случва”, казва тя.
„Много катастрофи ще има, и то все покрай празници“, категорична е гадателката. На въпрос дали ще има още знакови арести в страната на бизнесмени, Гюкчен разкрива, че Баневи ще бъдат оправдани. След година и половина те ще са на свобода, категорична е тя. По друг нашумял случай за корупция срещу бившия кмет на район „Младост“ Десислава Иванчева гадателката заяви, че за нея тази жена няма вина.

Според нея през 2019-а и Франция ще поиска да напусне ЕС. „В страната ще има анархия. Може да се стигне до падане на кабинета и подаване на оставки. Правителството във Великобритания може да падне, Брекзит ще го влачат още година – година и половина“, предрича феноменът. Гюкчен добавя, че терористичните актове в света ще продължат. „В България ще има атентат, но няма да вземе такива жертви, както в другите страни“, смята тя. По нейни думи най-вероятно актът отново щял да бъде на летище.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама