Фен спи пред блока на родна попзвезда

74

Откакто е на сцената младата певица Ева Георгиева се радва на невероятен интерес. Където и да отиде, тя е посрещана като истинска кралица, а феновете й стават все по-изобретателни в проявите си на любов към нея.

Понякога даже стават твърде старателни, толкова, че чак стряскат с действията си и най-вече с идеите си да я впечатлят, се увери репортер на show.blitz.bg. Един от почитателите на певицата, например, е решил, че със сигурност ще й привлече вниманието, ако… спи под блока й.

Да, колкото и безумно да звучи, избрал е да пробва с този подход точно през зимата, без значение, че вероятността да измръзне е значителна и със сигурност засега изглежда по-голяма от тази да се срещне очи в очи с любимата си изпълнителка, която дори не подозира за това.

Въпреки зверския студ навън, младежът е решен на всяка цена да стигне до своята Ева. Нещо повече – щом привлече вниманието й, той е замислил да я покани и на романтична вечеря.

„Малко е щуро, но ще издържа. Много я харесвам и съм решен на всичко, за да й привлека вниманието”, сподели вече премръзнал пред народното издание запаленият почитател, но отказа да сподели името си, защото искал „да е докрай изненада за нея”. А на въпрос откога е в това положение, тийнейджърът отвърна така: „От петък съм тук. И мисля, че днес или утре ще успея да я видя и да я поканя. Не ме притеснява, че е студено.”

Както казахме по-горе, самата Ева все още дори няма и идея, че такъв филмов сюжет се разиграва на метри от нея, но със сигурност е въпрос на време да разбере. И доколкото познаваме добрия й нрав, не само, че ще обърне внимание на своя фен, но и най-вероятно ще го посъветва да не рискува повече по този начин здравето си.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама