Цеци Красимирова пусна горещ кадър от самолетa на любимия си (СНИМКИ)

432

Неотдавна стана ясно, че топмоделът Цеци Красимирова ще се врече във вечна вярност на американския мултимилионер Майкъл Струмейтис.

Всъщност двамата се познават от близо десет години – период, в който ту се събирали, ту се разделяли, но досега, когато вече окончателно взимат решение да прекарат остатъка от живота си заедно под покрива на красива къща в Барселона.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

I love you forever @bigmike ❤️ #unconditionallove #beautifulmen with a #beautifulsoul #myhalf … You are my #king

Публикация, споделена от ceca (@krasimirovaceci) на

„Цеци е може би един от най-неразбраните хора в България! Тя беше простреляна в главата! (при убийството в Амстердам на тогавашния ѝ приятел Косьо Димитров – Самоковеца, б.а.)“, коментира Струмейтс пред в. „ШОУ“.

Фаталната красавица публикува снимка от частния самолет на любимия си, преди да отпътуват за Карибите. На кадъра тя и годеникът ѝ се целуват и изглеждат наистина щастливи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

I can’t believe where we’re going #BBJ #caribbean #business #traveling #mystery

Публикация, споделена от ceca (@krasimirovaceci) на

Това е първият път, в който самата Цеци Красимирова се показва редом до друг мъж по толкова интимен начин. До момента тя признаваше, че още таи силна болка от преживяното със Самоковеца и колко много той ѝ липсва.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама