Риби: Време за адаптация

87

Овен

Щастливи и доволни

Заредете се с оптимизъм и добро настроение. Очаква ви благоприятен ден. Още в сутрешните часове се убеждавате, че сте на права пътека относно начинания, които стартирахте в последните няколко дни от старата година. Щастливи и доволни, вие продължавате напред.

Телец

Напрегнат ден

Мъчите се да прикриете напрежението, което не ви дава мира днес. Обърнете повече внимание на собствените си идеи, на личното си пространство. Не позволявайте никой да се намесва в плановете и да ви дава наставления. Днес направете сметка за изхарчените по празниците средства.

Близнаци

Внимание към близките

Обърнете повече внимание на себе си, семейството си и всички онези неща, които наричаме „лични”. Днес на работното място сте подвластни на благоприятни обстоятелства. Каквото и да правите, в службата ще успявате. Затова насочете енергията си към личния живот.

Рак

Търсите си работа

Очаква ви забързан и доста силно ангажиран ден. Годината стартира със силно време за действия и поемане на ангажименти. Днес не стойте вкъщи, а още в ранните часове отидете на работа и предприемете постъпки за нови ангажименти, нови инициативи, които да допълнят работния ви график за годината.

Лъв

Имате вдъхновение

В четвъртък сте щастливи и доволни от всяко обстоятелство, което ви се случва. Обърнете повече внимание на личния си живот и личното пространство в живота си. На работа можете да предприемете някои малки промени, които да се окажат доста благодатни и да ви вдъхновят за действие през годината.

Дева

Грижат се за вас

Четвъртък е денят, в който вие сте затворени, сгушени в себе си и не допускате никой дори да ви попита какво ви е и как се чувствате. Обърнете повече внимание на хората около вас и най-вече на загрижените. Те го правят с най-искрени и топли чувства. Не за да ви ядосат, а от грижа.

Везни

Нови контакти

Днес не пропускайте нито една възможност да общувате и да завържете нови контакти. Обадете се на приятели, честитете им новата година, свържете се с хора, с които не сте се виждали от дълго време. Денят иска от вас да си спомните за забравените, но приятни хора в живота ви.

Скорпион

Успехът е с вас

Очаква ви доста благоприятен ден. Вие сте структурирали прецизно плановете за действие и днес започвате да ги реализирате един след друг. Отпуснете се. Не го давайте толкова стегнато. Денят изисква да обърнете внимание и на начина, по който разпускате и се забавлявате. Вечерта излезте с приятели.

Стрелец

Положителни емоции

През тази година винаги, когато Луната гостува в знака ви, ще прави щастлив съвпад с Юпитер – предпоставка за луд късмет веднъж месечно. Първата от дозата късмети се изразява днес. Ще усетите прилив на сили и ентусиазъм. Това е прекрасен ден, изпълнен с положителни емоции и добри, запомнящи се моменти.

Козирог

Без напрежение

Първите работни дни от тази година не са сред най-активните за вас, но за сметка на това ви дават възможност да се обърнете назад и да направите анализ на 2018-а, която вече е в историята. Не предприемайте нови инициативи, а се отпуснете. Влезте лежерно и без напрежение в работен ритъм след почивките и празниците.

Водолей

За всички да е добре

Днес сте принципни и точни, всеотдайни и гледащи за общото благо не само в личен план, а и в професионален. Деловите си разговори провеждате така, че да не печели единствено вашата страна, а изгодата да е взаимна. Всичко това ви превръща в жертви на собствената ви доброта, но пък не трупате завист и злоба на свой гръб.

Риби

Време за адаптация

В четвъртък сякаш искате да свършите цялата работа за един ден. Още сутринта се нахвърляте върху традиционните си за това време ангажименти. Организмът ви обаче все още е в стрес заради редуването на почивни и работни дни напоследък. Дайте му малко време за адаптация. Поставяйте си постижими цели.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Привидно меки и стеснителни по характер сте вие, но можете светкавично да проявите своята вродена упоритост. Ако решите, че е във ваша полза, лесно ще влезете под кожата на хората около себе си. Добри манипулатори сте и умеете да използвате всички наоколо за реализиране на своите лични цели.

Навлизате в прекрасна година на духовно уединение и анализ на изминалите девет години от живота си. Ще си дадете сметка за много неща, ще бъдете наясно със себе си и ще постигнете хармония с всички близки. Това е година и на професионална квалификация, така че помислете в това направление. Време е да учите.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Източник: borbabg.com, Станислав Климентов

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама