Най-красивото момиче в света грабна титлата за втори път (СНИМКИ)

1247

Най-красивото момиче на света, Тилан Блондо, короновано на 6-годишна възраст, отново грабна титлата, 11 години по-късно.

Французойката Тилан с изненада узна, че и на 17-годишна възраст е спечелила короната, съобщиха вестниците „Мирър“ и „Дейли мейл“, цитирани от БТА.

Снимка: Facebook

Тя е дъщеря на футболиста Патрик Блондо и на дизайнерката Вероника Лубиан. Красавицата в момента е модел, лансирала е собствена модна линия – „Хевън мей клотинг“.

Блондо е дефилирала на модния подиум за дизайнерите Жан-Пол Готие, Долче и Габана, тя е бранд посланик за „Л’Ореал“ и е лице на парфюм на Лолита Лемпика. Едва 10-годишна Тилан стана най-младият фотомодел на „Вог-Париж“.

Снимка: Facebook

Годишната класация за стоте най-красиви лица на планетата, оглавена от Тилан Блондо, се изготвя всяка година от в. „Индипендънт“. В нея са попадали Никол Кидман, Гуинет Полтроу, Мег Райън и др.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама