Магапаса залюби младо гадже (СНИМКИ)

1313

Дуетната половинка на Мая, с която покоряваха музикалните класации през 90-те години на миналия век, има нова любов, която е далеч по-млада от предишната му жена.

Новото изкушение на 43-годишния Добрин Петров, както е истинското име на изпълнителя, се казва Денислава. Хубавицата и певецът често си пускат снимки заедно от екзотично пътувания и купони в нощни заведения. Двамата живеят в САЩ, където са обградена от десетки българи и се събират заедно с тях. Наскоро Магапаса и Денислава купонясваха с Милко Калайджиев, който беше на турне отвъд океана, пише „България Днес“.

Снимка: Facebook/Магапаса

Мая и Магапаса се разделиха отдавна, макар че никой публично не го признаваше. Певицата първа замина за САЩ, за която се появи слух, че работи като танцьорка на пилон. Факт е, че в страната на неограничените възможности Мая често хваща микрофона и има участия. Впоследствие отделно от нея за САЩ заминава и Добрин. За него се говори, че работи като тираджия, за да си изкарва прехраната, но и той продължава с музикалната кариера, като е редовен гост на балкански партита. Рапърът Мишо Шамара е друг известен нашенец, който кара камион из САЩ. Още през 2014 г. той се засели със семейството си в Чикаго.

Животът в Америка среща Добрин с далеч по-младата Денислава, която веднага хваща окото с хубостта си. Негови приятели дори се шегуват с изпълнителя, че Денислава прилича на негова дъщеря и дори някои се объркват на моменти. Двамата не се трогват и се радват на любовта си. Щедро се хвалят къде ходят и какво правят, а фолкаджията изглежда много щастлив в нейната компания.

Снимка: Facebook/Магапаса

Легендарните дуетни изпълнители се запознават през далечната вече 1997 година. Първоначално са творчески партньори, а впоследствие стават и любовници. Двамата живеят заедно осем години и през тези години правят десетки хитове. Мая има издадени седем албума с Магапаса, както и един самостоятелен. Безспорно в историята най-големият им хит остава „Пак си жива“, който е гръцки кавър и в началото на XXI век е най-слушаното парче у нас.

Псевдонимът Магапаса идва от любовта му към гръцката музика и склонността да изпълнява гръцки песни. Първата му записана песен е „Радко и Радка“. Мая дебютира с кавър на култовата попфолк песен „Радка пиратка“, която става първият й хит. Двете чалга легенди имат дъщеря – Кристияна, която се ражда в началото на 1998 година. Порасналото момиче живее в САЩ заедно с майка си, но поддържа отношения и с известния си татко, тъй като той се грижеше за нея, докато все още беше в България. Магапаса дълго време обясняваше, че няма да напусне родината си и ще се бори докрай отново да върне позалязлата си слава. Но новото поколение изпълнители го изместиха брутално от музикалния небосклон и той се принуди да търси успеха и любовта извън границите на страната ни, а очевидно му се получава добре, коментират фенове, които вече няколко десетилетия не го забравят.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама