Задържаха един от най-известните автоапаши в София

256

37-годишен известен автокрадец е задържан при операция на полицията. 

Тя е проведена днес по обед на територията на София. Действията са осъществени от служители на секторите „Издирване“, „Престъпления срещу собствеността“ и „Реагиране и проникване“, съобщават от МВР.

Мъжът е с влязла в сила присъда за противозаконно отнемане на моторно превозно средство, постановена през 2016 г. и обявен за общодържавно издирване.

По информация на БЛИЦ това е известният столичен автокрадец Илиян Димитров по прякор Бабичката.

Мъжът е от т. нар. активен криминален контингент. Той има и друга условна присъда и ще бъде предаден на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ на Министерството на правосъдието.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама, с влязла в сила присъда за противозаконно отнемане на моторно превозно средство, постановена през 2016 г. и обявен за общодържавно издирване, с влязла в сила присъда за противозаконно отнемане на моторно превозно средство, постановена през 2016 г. и обявен за общодържавно издирванеПо информация на БЛИЦ това е известният столичен автокрадец Илиян Димитров по прякор Бабичката.