Древни практики и ритуали за привличане на късмет и пари

636

Парите и късмета са вид енергия.
Ако погледнете зад монетите и хартиените банкноти и потърсите отговора, защо някои хора просто привличат парите ще разберете, че както всичко в живота материалното благополучие не е само здрава работа и къртовски труд.
Човек трябва да знае как да привлече богатството и как да се отнася с парите, на едни не толкова материално ниво.
Парите са вид енергия, която се подчинява и на неписани вселенски закони, които древните хора са познавали, а ние сега преоткриваме. За да ги има в достатъчно количество, е важно (освен да ги печелим) те да са в постоянно движение, както и да даряваме част от тях на по-бедните.
Всеки от нас има определена граница на материално благополучие, която не бива да прекрачва и която сами можем да определим. В противен случай парите от благо се превръщат в бреме. Обикновено съдбата ни предупредя тази граница, но има малки хитрини да преместим „линията”.
В Библията пише, че парите ще донесат страхотна болест на хората като преминават от едни ръце в други, парите поемат различна енергийна формация. Когато се презаредят с такава информация, започват да вредят. Затова е добре да се чистят периодично със сребърна вода/светена вода.
Ритуали за привличане на парите:
С цвете
Интересен и лесен е ритуалът с живо цвете в саксия. Известно е, че растенията приемат и отдават енергия и са чувствителни към околната среда. Важно е да не се избират екземпляри с бодли или остри, мечовидни листа, които притежават специфичен вид енергия, заложена в тях за самозащита. По-подходящи са мушкатото, коледната звезда, цикламата, които са със заоблени листа. Задължително е цветето да е цъфнало и да е с розови, оранжеви, светлосини, червени, жълти или бели цветове, които са с благоприятни вибрации. Избягвайте видове с тъмно червени, пурпурни или виолетови цветове.
Всеки трябва сам да направи ритуала, като си избере ден от седмицата, в който смята, че му върви, че късметът е с него. Цветето трябва да е „чисто“, 3а да му се възложи задачата да ви донесе късмет. Най-добре е да го купите от цветарски магазин предишния ден. Сложете го в стаята, в която спите, близо до главата ви. Същата вечер, преди да си легнете, напишете на лист хартия това, което най-силно желаете.
Нереализирани планове от предишната година, увеличаване на оборота на фирмата, нова придобивка, смяна на работата. Не бива да прекалявате с исканията си, концентрирайте се върху най-важното. Напишете желанието си нечетен брой пъти – 5, 7, 9 или 11, като числото го определяте сами. Вземете и няколко житни зрънца и ги увийте в листчето с желанията като пакетче.
Преди да заспите, го сложете под възглавницата си. Житото е семе, символ на живота. По време на съня зареждате малкото пакетче с вашата аура и енергия, с което помагате желанието ви да се сбъдне. На другата сутрин, още преди да сте измили очите си, извадете пакетчето и го боднете в пръстта на цветето, все едно че го засаждате.
От следващия ден, преди да излезете от дома си, оставяйте по 1-2 дребни монети за късмет в саксийката. Според преданието трябва да се грижите за цветето както обикновено и да правите ритуала около 15 дни. Когато саксийката се напълни с монети, съберете ги и когато минавате покрай някой храм, ги пуснете в кутията за дарения.
Това е вашата лепта 3а това, което искате да се случи. Тези пари не бива да се харчат за друго. За ново желание се взима ново цвете. Ако цветето случайно загине, не се притеснявайте, че ритуалът ви е бил неуспешен.
С броеница
Голяма сила за привличане на пари има кехлибарът. Трептенията му са толкова силни, че е достатъчно и малко парченце от него, за да привлечем материално благополучие. Може да го носим в портфейла си. Древните евреи са ползвали броеница от кехлибар, за да увеличат печалбите си. Жестът на прехвърляне на зърната й символизира броенето на пари, което не е случайно. Броеницата представлява затворен контур, който не позволява да избягат парите ни, а да се върнат при нас. Такива броеници е имало още преди 2500 години.
Ден за дарение
Ивайло съветва всеки, който иска да има повече пари, да си избере ден от месеца, когато да прави собствено дарение. В този ден трябва да за да се изпълнят желанията. Според вселенските закони трябва да дадем, за да получим.
Визуализация за успех
Да визуализираме събитието, което желаем да ни се случи, е друга успешна практика. Вече преди делова среща, изпит или важен разговор например е добре да си представим и да преживеем благоприятното развитие на събитията, така както искаме.
Високо, високо
От спечелена сума – заплата, печалба от тотото отделете определена сума и я скрийте нависоко в стаята, в която спите. Тя трябва да остане там до следващата заплата. Когато получавате пари, оставете нова банкнота, а старата сложете в портфейла. Повтаряйте този ритуал всеки месец. Неслучайно някога, когато са отваряли нов магазин, са слагали първата спечелена банкнота нависоко. Вярвали с така ще се множат парите.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама