Ето ги убийците на заварчика от Пловдив (СНИМКИ)

357

Екатерина Андреева и синът ѝ Стефан Спасов, обвинени за убийството на заварчика Поли Стефанов застанаха днес пред окръжния съд в Пловдив и бяха оставени в ареста.

На 27 декември, Стефанов ден, жертвата беше буквално заклана с бутилка.

Снимка: 24 часа

Според бащата на Стефан – Димитър Спасов, синът му не е убил заварчика. Вечерта на убийството Стефан се е обадил на баща си и му казал: „Утрепах човек“. След това Димитър е звъннал на 112 и е подал сигнал на спешния телефон.

И Стефан, и майка му Катя са осъждани. Катя е с основно образование. 63-годишният Поли и любовницата му Катя, на 38г живеели на семейни начала. Катя имала още едно дете, което е с детска церебрална парализа и го гледа майка й. А малкото й дете е на около 3 г.

Снимка: 24 часа

Във фаталната вечер тримата -Поли, Катя и Стефан, празнували Стефанов ден. Пили много алкохол. Когато Катя изтрезняла, казала на адвоката си, че много съжалява за извършеното от нея убийство. Направила е признания. Грози ги затвор от 10 до 20 г.

Адвокатът на Катя – Янко Спасов, поиска тя да остане в ареста. Жената заявила на адвоката си, че само тя е убила Поли.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама