Храна срещу самота

62

Аланис Морисет призна, че в миналото е страдала от булимия и анорексия.Проблемите й с храната произтичали от вътрешната й неудовлетвореност.

„С храната се опитвах да изместя усещането за самота, страх, безпокойство, разочарование“, заяви певицата.И въпреки че вече се е преборила с тези хранителни разстройства, тя признава, че травмата остава за цял живот.

„Все още имам особени отношения с храната. Не съм се отървала напълно от усещането, че тя е лекарство срещу самотата“, заяви тя.

В момента Аланис е щастлива майка на две деца. През 2010 тя се омъжи за рапъра Марио Трийдуей. „Добре че не се отказах да търся принца, защото в един момент се бях отчаяла от мъжете. Смятах, че никога няма да намеря подходящия. Но не се предадох и открих любовта. Затова и съветът ми към всички жени е: не се отказвайте от принца, търсете го, не се предавайте. Той съществува“, заяви Аланис. Послушайте я, никога не е късно да го откриете.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама