Райна набеди Кристиана Асенова и Тоши в плагиатство (СНИМКИ)

411

Попфолк певицата Райна откри съществени прилики между клипа си към „Една на милион“ и „Винаги с теб“ на победителката от „Големите надежди“ Кристиана Асенова и Тодор Георгиев – Тоши.

Видеото на изкусителката от Сандански се появи на бял свят през месец октомври. В него са заснети подводни сцени, в които облечената в червена рокля Райна се отдава на своеобразно танго с любимия си. С подобни кадри разполага и „Винаги с теб“, който направи премиерата си на 17 декември.

Кадър от „Една на милион“

„Не сме открили ние красотата на подводните кадри, естествено… Но подводните оператори в България изобщо не са много, не снимат чак толкова често видеоклипове, че да не са запознати с труда един на друг. А тук в тази нова видеопродукция очевидно са били запознати и са се вдъхновили едно към едно!“, написа изпълнителката на „Летен грип“ в социалните мрежи.

Кадър от „Винаги с теб“

Към момента Асенова и Тоши не са коментирали казуса. Режисурата и операторската работа за „Винаги с теб“ са дело на Стефан Маринов и Петко Андонов. По „Една на милион“ пък работят Георги Нинов и Иван Иванов.

Междувременно Тоши разкри, че песента му с Асенова е станала жертва на платени нехаресвания в YouTube.

“Сайтът реагира и изтри платените дизлайкове. Знаете ли, че човек когато иска да направи зло, често без да иска прави добро? Човекът който купи дизлайковете срещу нас, вместо да ни навреди, отприщи вълна от подкрепа. Благодарим на всички, които застанаха зад нас”, обясни още Георгиев.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама