Актьорът Иван Ласкин е приет във ВМА

259

Aктьорът Иван Ласкин отново влезе в болница.

Това коментираха близки на съпруга на актрисата и тв водещата Алекс Сърчаджиева пред Dir. bg.

Според информацията той е настанен в реанимацията.

Говорителят на лечебното заведение Соня Колчакова потвърди пред медията, че Ласкин е във Военномедицинската академия, без да издава подробности около състоянието му.

Неофициалната информация на Dir.bg сочи, че 48-годишният актьор е постъпил преди дни във ВМА заради влошаване на здравословния проблем, заради който преди време лежа в столичната Втора градска болница.

Припомняме, че през септември се заговори, че Ласкин страда от чернодробна недостатъчност. В медийното пространство се развиха сценарий, че най-много страдала неговата съпруга, която търсила спешно кръводарители. Тогава от „Монитор“ потърсихме екипа „ВИП Брадър“, където чаровната блондинка е водеща, след като имаше апел за събиране на кръв за актьора. Оказа се, че колегите й в шоуто не са чували за подобна семейна трагедия. Въпреки това се заеха със задачата да проверят истинността на информацията, която се оказа поредната фалшива новина в родния поток.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама