Екшън на пътя. Дрогиран извади пистолет срещу млада шофьорка

181

Истински екшън се разигра по празниците на пътя край Бургас.

28-годишен мъж с Алфа Ромео се опита да избута колата на млада жена след спречкване, а после насочи пистолет към нея, пише „Флагман“.

Сценарият като от крими филм е станал посред бял ден на главния път между с. Маринка и Бургас. Между шофьора на италианската кола и 26-годишна бургазлийка с Мазда 3 е възникнал скандал. Агресивният мъж, използвайки автомобила си, направил опити да избута от пътя колата. При изравняването 28-годишният шофьор насочил пистолет към жената през отворения десен прозорец на автомобила си, отправяйки ѝ обидни думи за физическа саморазправа с нея и спътника ѝ.

Бургазлията е задържан от полицейските служители в района на кръстовище „Трапезица“ за срок до 24 часа. Установено е, че мъжът е криминално проявен. Иззет е газов пистолет с 45 халосни патрона и пълнител с три патрона. 28-годишният мъж е тестван за употреба на наркотични вещества, като апаратът отчел положителна проба за употреба на амфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама