Братя станаха дядовци навръх Бъдни вечер

248

Четирима братя преживяха истинско коледно чудо навръх Бъдни вечер.

Минчо и Христофор Тилеви се сдобиха с внуци в един и същи ден, а синовете им Тихомир и Илия – с отрочета, пише в. „България днес“.

Малката Ивайла и бебето Павел проплакаха в навечерието на Коледа в столицата и в Стара Загора и превърнаха празника на семейство Тилеви в истинска медийна истерия. Ивайла се ражда рано сутринта на 24 декември в болница в Стара Загора, а Павел – малко по-късно същия ден в болница в София, където живее единият от братята Тилеви – 73-годишният минен инженер Христофор Тилев. За две години по-големия брат Минчо Тилев 24 декември е троен празник, тъй като на Бъдни вечер е роден и самият той и тази година празнува 75-а годишнина.

Въпреки че двамата дядовци вече гледат първи внуци, едновременната поява на вторите им внучета направи празника в семейството уникален

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама