Какво си подаряват в кралското семейство за Коледа?(СНИМКИ)

96

Как се избира подарък за кралицата на Обединено кралство Великобританиия и Северна Ирландия – притежателка на замъци, корони и чието нетно богатство е установено на 500 милиона? Оказва се, че тази задача не коства толкова много пари, колкото предполагаме. Vogue разкрива подробности по този повод.

В кралското семейство е традиция на Коледа да се подаряват забавни подаръци. Миналата година стана ясно, че Меган Маркъл е подарила на кралицата пеещ хамстер. Елизабет се е забавлявала много, каквато всъщност е била и целта. Разбира се, Меган споделя, че е мислила дълго, преди да се спре точно на това.

За първата си кралска Коледа Кейт Мидълтън пък споделя, че е била изключително притеснена: „Чудех се какво да й подаря и много се тревожех за избора си. Запитах се какво бих подарила на моите баба и дядо. Тогава ми дойде идеята да изработя нещо сама. Но не съм добра в това, така че нямаше как да заложа на подарък с ръчна изработка. Затова, най-накрая, ме осени идеята да й подаря рецептата на баба ми за чътни. На следващия ден тя сложи чътни на масата за закуска. Изключително внимателна е!“, разказва Кейт.

Но не само кралицата получава хумористични подаръци за Коледа. Предишни години е имало много забавни случаи.

Една от тези забавни истории е, когато принцеса Ан подарява на принц Чарлз кожена тоалетна чиния.

А преди Меган Маркъл да влезе в семейството, Кейт подарява на принц Хари комплект „Grow Your Own Girlfriend“.

Колко ли ще е забавно тази година…

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама