Какво вещаят звездите днес

62

Луната е във Водолей. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 6-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на централната нервна система, очите, вените, глезените на краката, сухожилията. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени. Посещението при очен лекар или невролог ще бъде последвано от адекватно и точно лечение.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Облечете се атрактивно, за да привлечете погледите на другите хора, а и за да се чувствате добре в кожата си. Денят не е подходящ за поставяне на татуировка или обеци.

Хранене и диета: Все още нарастващата Луна не позволява бързо и без много усилия да се освободим от излишните килограми. Хапвайте храни, богати на полезни мазнини – маслини, зехтин, авокадо, риба, ядки.

Цветове, носещи късмет: Оранжево, сребристо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 11.29 часа.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни активен, ведър и благоприятен ден. Слънцето и Луната са в секстил, даряващ възможности и шансове за развитие, сили жизненост и устойчивост. Днес можете да стартирате проекти и да започнете нещо, което да свършите в оставащите работни дни до Нова година.

ОВЕН

Ползотворен ден

Очаква ви активна и ползотворна сряда. Ще създадете благоприятни контакти с хора, с които можете в бъдеще да имате общи интереси в бизнеса или професионалното направление. Не се страхувайте да поставите мнението си на маса, да го обсъдите и защитите. В личен план сте доста активни. Чакат ви добри новини.

ТЕЛЕЦ

Извънредни приходи

На работното място се справяте брилянтно с всякакви задачи, които са свързани с организация, планиране на бъдещето или изпипване на детайлите. Ще заздравите финансовото си състояние. Днес очаквайте извънредни приходи, които ще ви помогнат да си стъпите на краката за предстоящите празници.

БЛИЗНАЦИ

Забързано ежедневие

Чувствате се идеално – жизнерадостни и щастливи. Днес искате да привлечете вниманието си върху себе си. Това е причината да говорите с много хора, да търсите контакта с отсрещната страна. Не ви е ден за аналитична или рутинна работа. Напротив, днес сте хаотични, забързани, но стремителни.

РАК

Анализирате околните

За разлика от Близнаците, вашето ежедневие е доста по-забавено и ритмично. Днес изкусурявате някои детайли по работи, които вече сте започнали. Обръщате повече внимание на жестовете, начина на говорене и изразяване на хората срещу себе си. Вадите си изводи и търсите причини за някои свои грешки.

ЛЪВ

Доволни от живота

Днес се радвате на жизненост и тонус. Очаква ви един доста благоприятен ден, претрупан с ангажименти, но и шансове да свършите всичко в срок. Ще бъдете доволни от себе си, а и приятелите ще ви помагат, ако имате нужда. В личния живот се случва промяна, която чакахте дълго.

ДЕВА

Погледнете напред

Днес разполагате с шанса да спрете да се ядосвате за дреболии и да тръгнете в права посока напред. Денят изисква да се погрижите за здравето си – и физическото, но и психическото. Изчистете съзнанието си от вредни мисли и натрапчиви внушения. Погледнете напред, където ви чакат възможности.

ВЕЗНИ

Нещо нетипично

Очаква ви ведър и доста благоприятен ден. Имате възможност да приключите със стари задължения, които заемаха по-голямата част от свободното ви време. Днес сте ентусиасти. Търсите начин да смените посоката на движение, да изместите центъра на своите интереси. Направете нещо нетипично за себе си.

СКОРПИОН

Украсете дома си

И днес сте ангажирани в творческата сфера или с дейности, които изискват да творите, да вземате решения, да мислите за бъдещето си. Обърнете по-голямо внимание на семейството си, на дома. Ако все още не сте украсили за Коледа, сега е времето да го направите – вечерта, когато всички се приберат вкъщи.

СТРЕЛЕЦ

Активни контакти

Очаквайте добри новини днес. Постарайте се да общувате и да търсите контакта с другите хора. Не се затваряйте в себе си. Бъдете активни по телефона, във вайбър, в социалните мрежи. Вечерта си осигурете излизане на по чашка с приятели. Имате нужда да споделите нещо взаимно.

КОЗИРОГ

Планирайте разходите

Днес активността ви е насочена в професионалната сфера и вливате цялата си енергия, за да спечелите някой друг допълнителен лев в месечния си бюджет. Впрочем днес е благоприятен ден да седнете и да направите сметката си за декември от финансова гледна точка. Планирайте разходите си по празниците.

ВОДОЛЕЙ

Привличате вниманието

В сряда вашето желание е да направите впечатление на всяка цена и по всички възможни линии. Искате да привлечете погледите върху себе си, но невинаги това е полезно за вас самите. Споделяте прекалено много за бъдещите си планове. Вие се радвате на тях, но невинаги отсреща се приемат с чистосърдечност и добра мисъл.

РИБИ

В мир със себе си

Очаква ви доста благоприятен ден, богат на време за самите вас и лишен от излишни ангажименти, които да заемат вниманието ви. Днес сте концентрирани върху себе си. Преминавате през дилеми и въпроси, а трансформацията ще ви помогне да вземете важни решения за бъдещето си. Решения, които да изпълните през новата година.

Източник: Станислав Климентов, вестник „Борба“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама