Най-сексапилната българка бременна в деветия месец (СНИМКИ)

620

Най-популярният български модел в САЩ – Рали Иванова, е бременна в деветия месец.

Снимка: bgdnes.bg

Блондинката се прочу преди години отвъд океана като любимка на Хю Хефнер и засне няколко провокативни фотосесии за американския „Плейбой“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

9 months pregnant today!!! I’m getting super excited to meet our little baby! 👶🏽 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #momtobe #pregnancyzone #inspirepregnancy

Публикация, споделена от Rali Ivanova (@raliivanova) на

Приятелят на Ралица е чернокож, а визията му първоначално шокира повечето нейни приятели в България. Самата блондинка признава, че това е човекът, който е променил целия й живот и няма проблем с цвета на кожата, пише в. „България днес“.

Снимка: Facebook/Rali Ivanova

Ралица Иванов от 10-ина години живее във Флорида и беше обявена от американското мъжко списание за най-сексапилната българка. Преди години се забърка в скандал, след като беше арестувана в Щатите за шофиране в нетрезво състояние. Властите в Тампа забелязват автомобил да криволичи по шосе 41. Когато полицията я спира, Ралица отказва да даде тест за алкохол.

 

„Имала съм трудни периода в живота си , но мисля, че намерих себе си. Готова съм за новия живот, който ме очаква, и с нетърпение вече искам да видя бебето си“, споделя моделката.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама