Ужас във Врачанско. Мъж се разпори на собствената си ограда

101

Мъж от врачанското село Оходен загина нелепо при опит да прескочи оградата на дома си.

Трупът на 59-годишния Младен Младенов е бил открит от негов съселянин към 12.10 часа във вторник, съобщиха от областната дирекция на МВР във Враца.

На увисналото полуголо тяло се натъкнал служителят, който кметът на селото Тодор Тодоров изпратил да търси Младен, който бил нает по програмата за заетост, но не се явил на работа.

Според местния управник до трагедията се стигнало след като починалият се запил с авери в местната кръчма предишната вечер. След почерпката той тръгнал към къщата си, но заради кучия студ ключалката на портата била замръзнала и той не можал да я отвори. Тогава взел фаталното решение да прескочи металната ограда. Опитът му се оказал неуспешен. Той се закачил на огромен шип, който буквално го разпори от кръста надолу и мъжът увиснал на мрежата, разказва кметът.

Вероятната причина за смъртта му е огромната кръвозагуба. Това обаче ще се изясни след като се направи аутопсия. Извиканите на мястото криминалисти са извършили оглед на трупа му, но видими следи от насилие те не открили.

Младен е живеел сам, след смъртта на родителите си. Погребението ще организира сестра му, която живее във Варна.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама