Ето го големия Таро хороскоп за 2019 година

207

През 2019 година може да очакваме много възходи и падения, но и бързо възвръщане.

Колелото на съдбата ще се завърти за всеки човек, независимо от зодията. Вихърът на съдбата през 2019 година ще бъде свързан с кариерата и паричната сфера. В тези области промените ще са най-вероятни.

За да разберете обаче какво очаква всяка едно от зодиите, вижте какво казват магическите карти по-надолу.

Овен
През 2019 г. ще трябва да работите усилено. Годината е добра за смяна на работата. Парите ще идват и ще си отиват, на пък ще харчите разумно и ще се сдобиете с неща, които ще ви служат и за напред. Когато вземате важни решения, се вслушвайте само в интуицията си.

Настояще
Двойка чаши показва, че проблемите и конфликтите в службата ви, ще бъдат решени успешно. Ще спечелите влиятелен човек на ваша страна, това ще е началото на печелившо партньорство. Новият ви статут ще доведе до стабилизиране на финансовото ви положение. Непостоянната любовна афера, може да се превърне в дълга и щастлива връзка.

Първа половина на годината
Колесницата показва, че искате да се откъснете от всичко старо и да намерите нов път и нови цели през новата година. За да го направите обаче, ще е необходимо да смените сферата си на работа. В личните отношения ще отбележите ясен прогрес, объркването вече е свършило за вас, знаете точно какво искате.
Втора половина на годината

Шестица пентакли показва, че всичко, което получавате, ще е награда за усилията ви. Покажете щедрост и отзивчивост на вашите близки. Взаимоотношенията с партньора ще се развиват гладко, но семейната карта предупреждава, че трябва да дадете повече от себе си.

Телец
През първата половина на годината си заслужава да се опитате да промените това, което не ви харесва. Кризисните ситуации в края на 2018 г. ще ви принудят да работите повече, но за сметка на това ще се научите да роботите изключително бързо. В началото на новата година ще отделяте много време за работата и карира, но това ще ви донесе удоволствие и удовлетворение. Не обръщайте внимание на завистниците, вслушвайте се само в собствената си интуиция.

Настояще
Седмица мечове е карта на надежда и увереност. Изглежда най-лошото е свършило. Вашите мечти се основават на натрупания опит. Пазете се от недомислени авантюри и не споделяйте плановете си с околните, защото не всеки ви мисли доброто, но все пак не пренебрегвайте съветите на най-близките си хора.

Първа половина на годината
Ще постигнете големите си цели, ще завършите най-неотложните си задачи. Картата Светът ви съветва да напуснете настоящата си работа и де се опитате да правите нещо друго. Преди да срещнете нови и полезни за вас хора, може да попътувате в друга държава или на екскурзия в страната. Любовните взаимоотношения ще са хармонични. В крайна сметка ще успеете да са справите с всичко.

Втора половина на годината
Рицар чаши олицетворява нови планове и желания, но още са само в главата ви. През ноември ще бъдете въвлечени в конфликт, от който истинските ви приятели ще помогнат да се измъкнете сухи без загуби. По-възрастен от вас човек със значителен социален статус ще ви дава добри съвети. В тези шест месеца може да срещнете любовта или да се обвържете с брак.

Близнаци
Близнаците, които искат да подобрят уменията си и полагат усилия за това, ще берат плодовете на труда си. Картите Таро ви съветват да не инвестирате в закупуване на ново жилище през 2019 г. Не вземайте пари на заем, особено от непознати хора. Благодарение на собствената си инициатива ще изберете партньора си без да чакате подаръци от съдбата.

Настояще
Картата Асо чаши показва, че няма да се отегчавате, защото през цялото време ще изпитвате силни емоции и разнообразни впечатления. Голяма част от тях ще бъдат много положителни и ще ви донесат неизмерна радост.

Първа половина на годината
Картата на смъртта показва големи промени в живота ви. Тя пророкува скъсване с миналото, отхвърляне на всичко старо и ново начало. Най-вероятно ще смените работата или ще се преместите на нов адрес. Нека страшното изображение не ви плаши, миналото трябва да бъде освободено, за да дойдат по-добрите времена.

Втора половина на годината
Осмица пентакли показва, че знаете какви са целите ви и накъде отивате, имате необходимия опит и умения. В кариерата може да направите добър пробив. Ще имате много работа, но това не ви плаши. В крайна сметка ще получите щедро възнаграждение, благодарение на което ще имате възможност да се сдобиете с голяма придобивка.

Рак
Онези от вас, които са женени, ще се радват на безоблачно спокойствие. Желателно е да не стоите на едно място, а да поемете инициативата в любовните дела. През пролетта имате шанс за значимо запознанство. По отношение на парите бъдете внимателни, безразсъдните разходи обещават разочарования. В края на зимата ще получите интересна оферта за работа.

Настояще
Императорската карта показва, че сте поели отговорност за някого или нещо, това обаче не ви тежи, защото чувствате, че имате силата да се справите с проблема. Във финансовата сфера сте в безопасност. Имате реалната възможност да получите това, за което сте мечтали. В края на годината ще бъдете покровителствани от по-възрастен и много влиятелен приятел, той ще ви помогне в намирането на нова работа.

Първа половина на годината
Петица чаши показва, че нерешителността ви пречи да достигнете целите си, въпреки имате значителен напредък, от който трябва да се възползвате. Не се фокусирайте върху отказите, а променете плановете и ситуацията, в която се намирате и помете с нови сили. Може да получите малко наследство, а през пролетта да сключите брак.

Втора половина на годината
Шестица жезли показват успеха от свършената работа. Време е да приложите идеите и плановете си на практика. Постигнатото на работното място ще доведе до благоприятни промени в живота ви. Ще получите добра новина и покана за приятно събитие.В личния ви живот ви очакват любов и хармония.

Лъв
Новата година ще ви срещне със сложни задачи и рутинни дела. Невъзможността да постигнете целите си ще идва от липсата на нови идеи. Не се занимавайте с емоциите си. Конфликтите ще навредят на репутацията ви. Самотните ще искат да имат семейство, но не бързайте да сключите брак, подберете партньора си по-добре. Обръщайте повече внимание на чувствата и желанията на хората около вас.

Настояще
Картата на слънцето показва, че трудът ви ще донесе желани подаръци, които може би не сте очаквали. Насладете им се напълно. Работите упорите, но трябва и да почивате. Ще имате подкрепата на партньора, стига да вземете отпуска и да имате нагласата да се насладите на приятни мигове. В паричната сфера ще постигнете стабилизиране.

Първа половина на годината
Деветка жезли предупреждават за приближаването на проблемите. Най-вероятно е това да се отнася до реализацията на служебните ви задачи и организацията на работата ви. Имате сили да се справите с трудностите и да предотвратите настъпващата криза. В семейните отношения ще изживеете период на стрес.

Втора половина на годината
Познат от обкръжението ви носи някаква скрита за вас заплаха, предупреждава Кралица мечове. Погледнете по-отблизо хората около вас. Една високопоставена жена може да ви помогне да преодолеете препятствията си. Финансовата криза ще бъде преодоляна благодарение на вашата работливост.

Дева
Не грабвайте под мишниците всичките си приоритети. Периодът януари-март е подходящ за намиране на партньор в живота. Търсете нова работа през пролетта и ли есента на 2019 година. Семейството ще добавя повече топлина към ежедневието ви. През лятото ще се сблъскате с финансови проблеми, но не се съсредоточавайте върху финансовите блага, а обърнете внимание на отношенията с роднините, те са ви по-важни.

Настояще
Справедливостта предупреждава за правни въпроси, които ще излязат на дневен ред. Спазвайте закона и бъдете честни с хората около вас, така успехът ще бъде в ръцете ви. Всяка измама може да доведе до поражение. В професионален план трябва да вземете важно решение, намерете общ език с колегите и не решете въпроса експресно, за да не ви тежи.

Първа половина на годината
Ще се радвате на нови проекти и дори на нова работа. Паж жезли показва, че ще получите морална или друга помощ от ваш млад роднина. Това ще ви помогне да избегнете проблемите и да се отдадете на положителни емоции. Интуицията ще ви подскаже как да избегнете финансови затруднения. Неочаквано пътуване ще ви донесе радост.

Втора половина на годината
Картата Страшния съд ви казва: сега или никога. Отлагате от дълго време решение по важен въпрос, отделете време и не пропускайте шанса да го решите по-най-добрия начин. Очаква ви нов етап в кариерата ви, възможно е да се преместите в нов дом, закупуването на нов автомобил също не е изключено. Възможни са и брак и раждане на дете.

Везни
През пролетта на работното място са възможни конфликтни ситуации, не по ваша вина, а по вина на колегите ви. Бъдете търпеливи и не се забърквайте в свади и кавги. Нервната ни система ще бъде изключително чувствителна през 2019 година. Ще завършите повече от проектите си, планирани за идната година. Картите Таро ви препоръчват да прекарате месец декември в семейна обстановка и да отделите повече време за близките си.

Настояще
Картата Паж мечове ви предупреждава за злоба и завист от страна на човек в заобикалящата ви среда. Пазете се тази скрита заплаха може да ви причини вреди, защото под маската на добронамереността този човек сее клюки и слухове зад гърба ви. Пазете се от простуди в края на годината, обърнете повече внимание на здравето си. Приятелите ви ще помогнат за решаването на болезнен въпрос. Няма да останете незабелязани от началниците си и ще получите увеличение на заплатата.

Първа половина на годината
Асо пентакли показва началото на изключително благоприятен и плодотворен период. Бизнес успехът ви е гарантиран. Финансовата печалба ще дойде неочаквано. Едно е сигурно – късметът ще е на ваша страна. Материалното благополучие гарантира емоционална стабилност и мир в семейството. Ще имате и подкрепата на приятелите си.

Втора половина на годината
Десетка чаши показва, че е време да се съсредоточите, да обобщите постигнатото до сега и да жънете плодовете на вашите усилия, направени по-рано. Равносметката ще ви донесе удовлетворение и в душата ви ще цари мир и хармония. Сега вече може да се позволите да прекарвате времето си безгрижно и да излизате повече с приятели.
Скорпион

Мнозина ще усетят вълна от енергия и силно желание да постигнат целите си. Картите Таро обещават успешни сделки, срещи с подходящите хора и важни срещи. Скорпионите обаче трябва да положат усилия, за да реализират възможностите. Ако все още не сте намерили любовта, не се притеснявайте, липсата на партньор ще ви позволи да се реализирате в професионалната сфера и да укрепите финансите си.

Настояще
Седмица пентакли ви препоръчва да мислите три пъти преди да вземете важно решение. Не обичате да роботите, но осъзнавате, че това е важно за финансовото ви състояние. Ако в професионалната сфера не трябва да очаквате бързи резултати, то в любовта нещата ще се развиват доста динамично и постепенно ще подобрите връзката си с партньора.

Първа половина на годината
Трудностите в живота отразяват вътрешните ви страхове и бариери, които сами сте поставили през себе си. Осмица мечове предупреждава да не потискате идеите си. Ако работата ви не позволява да разгърнете пълния си потенциал, то тогава сменете я. Самотни сте, защото не сте готови да отворите живота си за друг човек, страхувате се от неодобрението на партньора.

Втора половина на годината
Ще бъдете изправени пред сериозни проблеми, но нещата ще дойдат на мястото си от само себе си. Картата на Магьосника показва, че може да постигнете финансов успех, вслушвайки се в интуицията си. Дори отлаганите проблеми ще се разрешат. През този период може да намерите партньор точно по ваша мярка и изисквания.

Стрелец
Пригответе се за неочаквани перспективи. Бързите и внимателни действия ще дадат тласък на кариерата ви. Очертавате нови задачи и се справяте добре с тях. През декември ще успеете най-накрая да се занимавате с проблеми, които ви тревожат цялата година. Помислете внимателно за финансовите стъпки, но не залитайте по екстремни идеи, които обещават бързи печалби.

Настояще
Колелото на съдбата е предвестник на големи промени. Картата прогнозира, че съдбата неочаквано ще ви се усмихне. Картата обещава във финансовата сфера – пари, в бизнеса –успех, нова изкачена стъпка по стълбицата на професионалното ви поприще. Ако сте сами, сега е перфектното време да откриете партньор. Очакват се положителни промени и решаване на проблеми, които в миналото не сте успявали да решите по един или друг начин. Не си играйте с чувствата на хората.

Първа половина на годината
Картата Рицар Мечове вещае период на напрежение. По време на работа сте прекалено придирчиви към колегите си, а вие самите не търпите никаква критика. Плановете ви могат да бъдат нарушени, а приятелите да ви предадат. В семейните отношения ще настъпи период на охлаждане и отчуждение, защото не разбирате гнева на любимите си хора. Пазете се от заболявания на горните дихателни пътища.

Втора половина на годината
Работата ще е удоволствие. Нещата ще вървят по-добре от всякога. Екипът, с който работите ще е надежден и резултатите няма да закъснеят. Деветка чаши ви предсказва добро настроение и възторг. Трудностите и конфликтите ще останат в миналото. Картата предвижда щастие в личния живот, но и предупреждава да не изпадате в крайности.

Козирог
В професионалните и паричните въпроси няма да има риск за вас, но ви чакат някои драматични промени. Някои ще се преместят в ново жилище, а други в съседен град или чужда държава. Козирозите ще срещнат нови приятели, благодарение на които ще открият и по-високоплатена работа. В любовните въпроси също ви очаква подем. Правете по-често подаръци на любимите си хора.

Настояще
Картата на жреца свидетелства за вашето безусловно доверие в авторитетна личност. Може да става въпрос и за старши човек от семейството ви. Неговият съвет ще ви помогне да преодолеете препятствията пред най-значимите ви цели. В сферата на личните отношения картата символизира доверието, силата на съюза, а за необвързаните предсказва, че скоро ще намерят любовта.

Първа половина на годината
Картата седмица чаши издава, че имате голяма идея, но не сте наясно как тя може да бъде приложена на практика. Важно е да направите правилния избор, преди да стартирате каквито и да е било действия по реализирането й. Прегледайте пак плановете, разгледайте възможностите. Картата показва още, че сте се насочили към партньор, който е недостоен за вас или пък имате прекомерни изисквания.

Втора половина на годината
Тройка жезли недвусмислен показва, че всичко, което се случва край вас, е в хармония със съдбата и трябва само да се по-търпеливи, за да се сбъднат мечтите ви. Отношенията в любовта ще бъдат стабилни, може съвсем спокойно да планирате съвместното си бъдеще.

Водолей
Шансът за намиране на работа е най-висок през първата половина на годината. В любовната сфера могат да възникнат проблеми. През лятото ще се сблъскате с недостиг на финансови средства, но не се притеснявайте дългогодишни приятели ще ви помогнат с пари. Втората половина на годината е по-малко благодатна за кариерата ви, но пък финансово по-успешна. През лятото внимавайте с документите.

Настояще
Картата на Луната показва, че сте несигурни за бъдещето си, страхувате се да не загубите работата си и постоянно мислите как няма да намерите нова. Успокойте се, няма причини за страх. Опитвате се да избегнете някаква ситуация, но понякога е най-добре да се изправите очи в очи с врага. Възможни са финансови проблеми, но с помощта на близките ви те ще бъдат решени.

Първа половина на годината
Отворени сте да приемете нови предизвикателства, но кралица жезли ви предупреждава, да не реагирате бурно критиките и обидите от страна на началници и колеги. Ако приемете нещата спокойно, ще може да се движите нагоре по професионалната стълбица. Не позволявайте други да вземат решения вместо вас.

Втора половина на годината
Може да достигнете нови висини. Шестица мечове ви съветва да слушате вътрешната си интуиция и да не се страхувате от промените. На професионалното поприще е възможно да смените работата или пък да се нагърбите с нови задачи на старата. Може би ви предстои раздяла с партньора, която ще е особено болезнена.

Риби
Необходимо е да подредете приоритетите си през новата година, от това ще зависят кариерата и финансовото ви положение. Ще срещнете сериозни препятствия по пътя към целта, но имате достатъчно сили и способности да ги преодолеете. Картите Таро предвиждат, че в любовта ви очаква съдбоносна среща. Бъдете положително настроени. Пазете се от настинки и се грижете за ставите си.

Настояще
Работата ще заема цялото ви време. Необходимо е да направите компромис и да успокоите топката. Това ви съветва картата Умереност. Възможни са обостряния на стари хронични заболявания, не забравяйте да посетите личния си лекар. Старите любовни рани ще бъдат излекувани само и единствено от времето.

Първа половина на годината
Картата на Глупака винаги предупреждава , че нещо старо се разпада в живота ви, а това носи объркване. На работното място задайте нови задачи, но все пак се постарайте да ги изпълните. Имате ясно представа точно как ще изкарате пари. На хоризонта ще се появи възможност за нова любовна връзка, но не е изключено да подновите и стара.

Втора половина на годината
Шестица жезли ви гарантират стабилност в работата и здравето. Опитайте се да избегнете агресията и крайните емоции, защото кармичната природа на тази карта връща всичко, което се дали на другите към вас. В периода очаквайте финансови успехи, ако ясно се поставили целите си и ги следвате неотлъчно.

Източник: Канал 3

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама