Емануела захапа Преслава

blank
Снимка: Payner

Емануела излезе от къщата на „Биг Брадър“, но продължава да следи изкъсо какво се случва под покрива на Големия брат.

Във вчерашния лайв името ѝ бе спомената заради конфликта с Цецо.

Напомняме, че двама се джафката сериозно, като гримьорът я обвиняваше, че е развела половин България, а изпълнителката му отвръщаше, че е част от обслужващия персонал. Враждата бързо затихна, след като приятелят на певицата влезе в къщата и Цецо подви опашка.

Вчера Преслава изрази мнението си, че двама бързо ще забравят проблемите си и отново ще бъдат приятели, а гримьорът ще продължи да се грижи за визията на зеленооката певица. Тези думи на младата майка обаче вбесиха Емануела, която изригна в социалните мрежи и обяви, че между нея и Цецо всичко е приключило.
Тя не пропусна да ухапе задочно Преслава, като обяви, че тя не става за коментатор, защото е тъпа, за разлика от Кулагин, пише HotNews.

Не за първи път Преди и Еми влизат в конфликт. Докато добричлийката бе бременна, Емануела засне клип, в който реже косите на жена, която досущ прилича на Преслава. Тя отдавна е трън в очите на Емануела, която за пореден път влезе в открита война с колежката си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Днес най- глупавото изказване на някои от коментаторите в Big Brother Bulgaria, беше, че ние с Цецо ще останем приятели (искренно се смях),също че съм споделяла с него лични неща (крайно невярно) !!! А най най-смешното беше,че той не ме е обиждал, позовавайки се на жълти медии, както той сам каза….. Смях се и на това, как се оправдава простотията с емоционалност…! Най-обективни и на място, реални и очеизвадни бяха коментарите на Кулагин и Патрашкова, личи когато имаш интелект и говориш с него !!!

Публикация, споделена от Emanuela Cvetkova (@emanuela_cvete) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама