Черната Златка сгази закона

255

Плеймейтката Златка Димитрова е спипана да гази нагло закона. Брюнетката бе хваната в крачка от репортер на „Шоу“ докато е на шопинг за подаръци от голяма верига магазини с китайски стоки.

Преди да влезе да пазарува, без никакъв свян Злати паркира големия си тузарски джип с бургаска регистрация на място за инвалиди, въпреки че паркингът е бил полупразен.

Моделката най-вероятно е искала по-бързо и лесно да пренесе торбите, тъй като паркоместата за хора в неравностойно положение логично са поставени най-близо до входа на големия магазин. Черната Златка прекара известно време в известната гръцка верига и напълни кошницата с китайски подаръци и стоки за дома. С нея бе синът ѝ Миро, когото тя буташе в количка.

Когато плеймейтката плати на касата и натовари чантите в багажника на возилото, направи нещо още по-шокиращо. Без да се замисля колко опасно е това, постави малкия на предната седалка на автомобила, въпреки че това по закон също е забранено.

Преди няколко месеца гръмна скандалът за раздялата на Златка Димитрова и Миро заради трети човек – любовника ѝ Галин Гочев. Плеймейтката се нанесе при новия си любим в Бургас и заряза бащата на детето си, но в момента те отново са заедно. Близки до Злати разкриха, че тя горчиво съжалява за кратката си забежка, и твърдяла, че никога не е спирала да обича Миро, но натискът от страна на неговото семейство ѝ е дошъл в повече. Фамилията на Миро не харесва и не одобрява Златка за снаха.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама