Иранският Хълк – ММА боец и интернет звезда

311

Не, това не е някой герой на Marvel. Това е Саяд Гариби, иранец, който набързо се превърна в интернет сензация заради невероятните си физически габарити.

Заради приликата си с Невероятния Хълк Гариби получи прозвището Иранския Хълк и определено си го заслужава, пише gong.bg.

Защото структурата му трудно може да бъде описана, тя трябва да бъде видяна. Теглото му е 180 килограма, височината 188 сантиметра, но широчината е това, което впечатлява най-много.

Бодибилдърът прекарва времето си най-вече във фитнес залата, а през останалото време обича да демонстрира ежедневни дейности, които обаче изглеждат смешно в неговите гигантски ръце. Неслучайно Гариби има над 400 хиляди последователи в Instagram.

За иранеца може би ще говорим тепърва много, защото отскоро той е ММА боец, подписвайки договор с полската промоутърска агенция KSW.

В първия си двубой той ще излезе с друг гигант – британецът Мартин Форд.

През 2016-а Гариби придоби популярност като обяви, че ще се бори срещу Ислямска държава и се присъедини към военните.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама